Petite Geneve Petrović

Rolex Cellini Moonphase

Predstavljamo


Upoznajte Cellini Moonphase, novi Rolex sa ekskluzivnim prikazom mesečevog ciklusa, predstavljen na nedavno održanom Baselworld-u. Prestižni model sa cenjenom Moonphase komplikacijom pravi je dodir magije za elegantnu Cellini kolekciju.

Rolex Cellini Moonphase

Rolex Cellini Moonphase

Novitet dijagonale 39 milimetara izrađen je od 18k Everose zlata, sa poliranom obradom. Za Cellini Moonphase odabran je beli lakirani brojčanik, dok se na poziciji 6 časova plavim krugom ilustruje rotiranje faza punog meseca i mladog meseca, koji su predstavljeni aplikacijom meteorita i srebrnim prstenom. Komplikacija mesečevog ciklusa predstavljena je na indikatoru podbrojčanika kod pozicije 12 časova, rotiranjem faza prirodne pojave. Takođe, elegantni novitet nudi praktičnu funkciju prikaza trenutnog datuma na okviru brojčanika, istaknutu plavom kazaljkom. Novi Rolex Cellini Moonphase je postavljen na kaiš od aligator kože u Tobacco braon nijansi, sa preklapajućom Crownclasp kopčom u Everose zlatu, po prvi put na Cellini modelima.

Novi model u Roleksovoj ponudi pokreće samonavijajući mehanički 3195 mehanizam, u potpunosti izrađen u okviru kompanije Rolex, sa sistemom mesečevih mena koji je astronomski tačan u periodu od naredne 122 godine. Poput svih Rolex satova, i novi Cellini Moonphase odlikuje Superlative Chronometer sertifikat redefinisan 2015. godine. On potvrđuje da je časovnik sa uspehom prošao niz najzahtevnijih testova koje je sproveo Rolex u sklopu kompanijske laboratorije, po najstrožijim kriterijumima časovničarske industrije.

related products


vaše ime
vaš telefon
vaša e-mail adresa
molimo vas, ponovite e-mail

Continue reading

Load more articles