ROLEX CELLINI

Klasični časovnik

Kolekcija Cellini je savremeni osvrt na klasiku i vječnu eleganciju tradicionalnih časovnika, a kombinuje vrhunska znanja i vještine kompanije Rolex, kao i njene visoke standarde perfekcije prilikom izrade, sa pristupom koji naglašava nasljeđe časovničarstva u svom bezvremenom obliku.

Cellini Moonphase - Rolex butik Crna Gora, Tivat, Porto Montenegro - Rolex satovi

Cellini Moonphase

39 mm, osamnaestokaratno rozo Everose zlato, polirano

ELEGANCIJA I OTMENOST

STILSKO OBILJEŽJE KOLEKCIJE CELLINI

Linije su čiste i prefinjene, materijali plemeniti, završna obrada raskošna: svaka pojedinost usaglašena je sa umjetničkim kodom časovničarstva, obilježavajući povratak izvorima klasicizma protumačenog na nov način i u savršenom skladu sa vremenom. Izbrušene i oblikovane kao dvosjekli mač, kazaljke broje svaku sekundu, svaki minut i svaki sat neizmijenjenom preciznošću samonavijajućeg hronometarskog mehanizma u srcu ovog prestižnog sata.

CELLINI MOONPHASE

POEZIJA U LUNARNOM CIKLUSU

Kompanija Rolex predstavlja novi model iz svoje kolekcije Cellini ‒ Cellini Moonphase ‒ opremljen ekskluzivnim displejom koji prikazuje mjesečeve mijene. Model Cellini Moonphase veličine 39 mm nudi se u verziji izrađenoj od osamnaestokaratnog ružičastog zlata Everose. Ovaj model ima bijelo lakirani brojčanik sa plavim emajliranim diskom u blizini pozicije šest sati, na kom se može vidjeti pun mesec, predstavljen okruglom pločicom od meteorita, i mlad mjesec, predstavljen srebrnim prstenom. Mjesečeve mijene se očitavaju pomoću indikatora postavljenog u blizini pozicije 12 sati na podbrojčaniku, dok se pun i mlad mjesec rotiraju unutar lunarnog ciklusa. Model Cellini Moonphase takođe pokazuje datum duž obima brojčanika, pomoću centralne kazaljke sa mladim mjesecom na svom vrhu. Novi model pokreće samonavijajući mehanizam u potpunosti izrađen u kompaniji Rolex, a njegov patentirani modul mjesečevih mijena biće astronomski tačan tokom 122 godine. Cellini Moonphase je montiran na braon narukvicu od aligatorske kože sa preklopnom kopčom Crownclasp izrađenom od osamnaestokaratnog ružičastog zlata Everose, prvom za model iz kolekcije Cellini.Cellini - Rolex
CELLINI TIME - Rolex butik Crna Gora, Tivat, Porto Montenegro - Rolex satovi

CELLINI TIME

SUŠTINA BEZVREMENOG KLASIKA


Sati, minuti i sekunde čine suštinu svakodnevnog računanja vremena. Rolex Cellini Time osvaja sadašnjost kao da ništa drugo nije važno, ništa osim čarolije trenutka. Njegov jednostavan, svijetli brojčanik odaje priznanje bezvremenom kodu klasičnog časovničarstva, istovremeno ga interpretirajući na osnovu načela moderne elegancije. Izbrušene i oblikovane kao dvosjekli mač, kazaljke broje svaku sekundu, svaki minut i svaki sat neizmijenjenom preciznošću samonavijajućeg hronometarskog mehanizma u srcu ovog prestižnog časovnika.

CELLINI DATE

ELEGANCIJA, DAN ZA DANOM


Dani prolaze u beskrajnom ciklusu: juče, danas, sjutra. Svaki je dan koji prođe drugačiji, svaki je dan ključan. Cellini Date kompanije Rolex posjeduje još jednu funkciju pored pokazivanja sati, minuta i sekundi: displej sa datumom prožet elegancijom, tradicijom i poezijom.

CELLINI DATE - Rolex butik Crna Gora, Tivat, Porto Montenegro - Rolex satovi
CELLINI DUAL TIME - Rolex butik Crna Gora, Tivat, Porto Montenegro - Rolex satovi

CELLINI DUAL TIME

VRIJEME OVDJE I VRIJEME TAMO


Model Cellini Dual Time daruje svom korisniku moć vremenske sveprisutnosti. Jednim pogledom na brojčanik, u isti mah zna koliko je sati ovdje, a koliko na drugom mjestu. Radi razlikovanja dnevnog od noćnog vremena, simbol sunca ili mjeseca pomjera se na aperturi koja se nalazi na poziciji devetke na manjem brojčaniku. Velika kazaljka se može nezavisno podesiti na uzastopne „skokove” kako bi se prilagodila novoj vremenskoj zoni, bez ometanja funkcija sata ili hronometarske preciznosti njegovog samonavijajućeg mehanizma.

Cellini - Rolex

DOŽIVITE ROLEX CELLINI

VAMA NA USLUZI

Rolex butik

U našim Rolex buticima možete pronaći ponudu ovog brenda.

Pronađite butik
Rolex boutique
Budapest
Rolex Budapest
Rolex boutique
Belgrade
Rolex Belgrade
Rolex boutique
Porto Montenegro
Rolex Porto Montenegro