Servicing your Rolex

IZRAĐEN DA TRAJE
SERVISIRANJE I POPRAVKA ROLEX ČASOVNIKA U PETITE GENEVE PETROVIC

Časovnici kompanije Rolex su osmišljeni i izrađeni da traju. Od početne etape do trenutka kada časovnik napušta savremeni atelje kompanije Rolex, svaka faza razvoja i proizvodnje praćena je jednim ultimativnim zahtjevom: kvalitetom. Posljedično, ne postoji ograničenje koliko dugo časovnik kompanije Rolex može trajati; nasljeđuje se kroz generacije i živi nekoliko života.

Servicing your Rolex

DOZVOLITE KVALIFIKOVANOM TIMU DA VAS USMJERAVA

Budući da se servis odvija u rasponu od nekoliko godina, Vaš dragocjeni mjerač vremena zaslužuje posebnu pažnju. Kao ovlašćeni servisni centar kompanije Rolex, Petite Geneve Petrović je posvećen pružanju prvoklasne postprodajne usluge klijentima. Zahvaljujući najstrožim normama švajcarske časovničarske industrije i ekpertizi naših časovničara, Vaš časovnik zadržava svoje funkcije, kao i vrhunsku pouzdanost i izvanrednu ljepotu u budućim godinama.

Servicing your Rolex

SERVISIRANJE VAŠEG ROLEX ČASOVNIKA U PETITE GENEVE PETROVIĆ

Petite Geneve Petrović sa ponosom pripada svjetskoj mreži časovničara obučenih u kompaniji Rolex, pažljivo izabranih na osnovu stručnosti i beskompromisnog profesionalizma. Pridržavamo se Servisne procedure kompanije Rolex, osmišljene na temeljima da svaki časovnik koji napusti Rolex radionicu bude u skladu sa svojim izvornim funkcionalnim i estetskim specifikacijama.

VAŠ OVLAŠĆENI <br/>SERVISNI CENTAR

VAŠ OVLAŠĆENI
SERVISNI CENTAR

Časovničari našeg savremenog ateljea obučeni su u skladu sa strogim kriterijumima izuzetnosti i redovno se podvrgavaju procjenama kompanije Rolex. Od podešavanja dužine narukvice do restauracije istorijskog mjerača vremena, svaku vrstu servisne usluge za Rolex časovnik možete povjeriti Petite Geneve Petrović salonu.

Servicing your Rolex
Servicing your Rolex

SERVISNA PROCEDURA
KOMPANIJE ROLEX

Servisna procedura kompanije Rolex osmišljena je da obezbijedi da svaki časovnik koji napusti Rolex radionicu bude u skladu sa svojim originalnim funkcionalnim i estetskim specifikacijama. Svaki mehanizam se kompletno rastavlja i pregleda, dok se završna obrada svakog kućišta i narukvice pažljivo sprovodi sa ciljem vraćanja originalnog sjaja. Preciznost mjerenja vremena i vodootpornost se rigorozno testiraju kako bi se garantovali kvalitet i pouzdanost koji se očekuju od časovnika kompanije Rolex.

Istražite više

DVOGODIŠNJA
SERVISNA GARANCIJA

Kao krunu kompletnog servisnog niza, kompanija Rolex izdaje dvogodišnju garanciju. Ova garancija ne obuhvata oštećenja usljed nesrećnih okolnosti ili nestručnog rukovanja Rolex časovnikom. Osnov za poništavanje servisne garancije čine svi postupci koje obavi treće lice bez ovlašćenja kompanije Rolex, kao i dodavanje komponenti ili djelova koji nisu proizvedeni od strane švajcarske manufakture.

Servicing your Rolex
Servicing your Rolex

Servisiranje Vašeg Rolex časovnika

KONTAKTIRAJTE PETITE GENEVE PETROVIĆ

Kontakt

Nastavite da istražujete