O nama

Petite Genève Petrović

Tri decenije izvrsnosti
Tri decenije izvrsnosti

Petite Genève Petrović je specijalizovan za prodaju i popravku vrhunskih mjerača vremena i nakita. Porodična kompanija je osnovana 1987. od strane beogradskog časovničara Save Petrovića. Godine 2003. Petite Genève Petrović postaje zvanični i ekskluzivni partner kompanije Rolex za Srbiju. Danas, ljubiteljima kvaliteta na raspolaganju su četiri salona: po jedan posvećen Rolexu u Beogradu, Budimpešti i Porto Montenegru, i jedan multibrend salon u Beogradu, namijenjen prodaji luksuznih časovnika i nakita.

Odnos povjerenja
Odnos povjerenja

Tokom tri decenije postojanja, Petite Genève Petrović rastao je i razvijao se i danas predstavlja jedan od najuglednijih centara izvrsnosti za region jugoistočne Evrope. Ovo nikada ne bi bilo moguće bez vašeg povjerenja ‒ a mnogi od vas su ostali privrženi kompaniji više od jedne generacije ‒ niti bez povjerenja partnerskih brendova; i oni su među najprestižnijim na svijetu: Rolex, Tudor, Roberto Coin i, od sada, Messika.

Kvalitet i stručnost
Kvalitet i stručnost

Bio je potreban naporan rad kako bi se steklo ovo povjerenje. Prvobitno nastao kao atelje namijenjen popravci luksuznih časovnika, Petite Genève Petrović danas predstavlja jedan od najnaprednijih servisnih centara u regionu. Takođe, kompanija je stalno razvijala i proširivala svoja znanja. Petar i Nikola Petrović, sinovi Save Petrovića, koji sada zajedno sa ocem vode kompaniju, pohađali su najpriznatije škole iz oblasti časovničarstva i juvelirstva, kao što su Ecole Technique de la Vallée de Joux u Švajcarskoj i Gemological Institute of America u Kaliforniji. A sve ovo čini ekspertizu Petite Genève Petrović jedinstvenom.

Posjetite nas

Petite Genève Petrović je specijalizovan za prodaju i popravku vrhunskih mjerača vrijemena i nakita.

Pronađite butik
Rolex boutique
Budapest
Rolex Budapest
Rolex boutique
Belgrade
Rolex Belgrade
Rolex boutique
Porto Montenegro
Rolex Montenegro
Multibrand boutique
Belgrade
Rolex Belgrade