Roberto Coin

Avanture jednog dragulja u svetu zlata

Početak istorije Roberto Coin brenda vezuje se za 1996. godinu, godinu u kojoj je čitava kolekcija nakita pod nazivom „Appassionata“ prvi put bila iznutra potpisana sa malim rubinskim setom.

Roberto Coin
Petite Geneve Petrovic

Ideja je pronikla iz osnivačeve strasti koju gaji prema životu i umetnosti, jer Roberto Coin uvek pronalazi nove izvore inspiracije u raznolikosti sveta. Svaki od njegovih dragulja priča različitu priču, priču koja ga ispunjava nepogrešivim šarmom jedinstvenosti i identitetom stila.

Svakog dana, fantaziju Roberto Coin-a u stvarnost pretvaraju ruke italijanskih zanatlija, čuvara drevnih tradicija, majstora nakita. Njihov talenat oživljava minijaturna umetnička dela, dajući svakom od njih poznati potpis rubina i priču koju će pričati svetu.

Za vrlo kratko vreme stvoren je jedan od najpoznatijih brendova u međunarodnim horizontima dragulja.

Petite Geneve Petrovic

Ono što ovaj nakit čini elegantnim i inovativnim, samim tim vrlo poželjnim među damama sa istanačnim ukusom, jesu autentična estetika i eksperimentalni dizajn.

Nije bilo potrebno mnogo vremena da svet mode i filma postane uzbuđen zbog kolekcija Roberto Coin-a. Kolekcije ovog brenda vremenom su se sve češće nalazile na modnim stranama luksuznih međunarodnih magazina i imale čast da sijaju punim sjajem na mnogim crvenim tepisima.

Novinari su takođe prepoznali Roberto Coin kao brend pionirskog duha i kao kreatora najinteresantnijeg trenda među nakitom u poslednoj deceniji. U Roberto Coin kolekcijama dolazi do sjedinjavanja modernog minimalizma, tradicije i prefinjene elegancije.

Petite Geneve Petrovic

Sa konstantnom željom da kreira nešto novo i drugačije, Roberto Coin objavljuje pet kompletnih kolekcija godišnje koje zadovoljavaju brojne zahteve tržišta.

Dostupni su u preko 1000 prodavnica koje su raspoređene u 60 zemalja širom sveta, a svaka od njih je predstavnik brenda sa jasnom porukom koja prenosi ličnu misiju osnivača: Da ponudi svakoj pripadnici nežnijeg pola originalni nakit koji je daleko od običnog, nakit koji uzdiže svoje estetske i duhovne kvalitete i na taj način čini da dama bude ono što jeste, jedinstvena i autentična.

Multibrend butik

U našem multibrend butiku u Beogradu možete pronaći ponudu Tudor, Panerai, Messika, Roberto Coin i Petrović Diamonds brendova.

Pronađite butik