Roberto Coin

Avanture jednog dragulja u svetu zlata

Početak istorije Roberto Coin brenda vezuje se za 1996. godinu, godinu u kojoj je čitava kolekcija nakita pod nazivom „Appassionata“ prvi put bila iznutra potpisana sa malim rubinskim setom.

Roberto Coin

Ideja je pronikla iz osnivačeve strasti koju gaji prema životu i umetnosti, jer Roberto Coin uvek pronalazi nove izvore inspiracije u raznolikosti sveta. Svaki od njegovih dragulja priča različitu priču, priču koja ga ispunjava nepogrešivim šarmom jedinstvenosti i identitetom stila.

Svakog dana, fantaziju Roberto Coin-a u stvarnost pretvaraju ruke italijanskih zanatlija, čuvara drevnih tradicija, majstora nakita. Njihov talenat oživljava minijaturna umetnička dela, dajući svakom od njih poznati potpis rubina i priču koju će pričati svetu.

Za vrlo kratko vreme stvoren je jedan od najpoznatijih brendova u međunarodnim horizontima dragulja.

Ono što ovaj nakit čini elegantnim i inovativnim, samim tim vrlo poželjnim među damama sa istanačnim ukusom, jesu autentična estetika i eksperimentalni dizajn.

Nije bilo potrebno mnogo vremena da svet mode i filma postane uzbuđen zbog kolekcija Roberto Coin-a. Kolekcije ovog brenda vremenom su se sve češće nalazile na modnim stranama luksuznih međunarodnih magazina i imale čast da sijaju punim sjajem na mnogim crvenim tepisima.

Novinari su takođe prepoznali Roberto Coin kao brend pionirskog duha i kao kreatora najinteresantnijeg trenda među nakitom u poslednoj deceniji. U Roberto Coin kolekcijama dolazi do sjedinjavanja modernog minimalizma, tradicije i prefinjene elegancije.

Sa konstantnom željom da kreira nešto novo i drugačije, Roberto Coin objavljuje pet kompletnih kolekcija godišnje koje zadovoljavaju brojne zahteve tržišta.

Dostupni su u preko 1000 prodavnica koje su raspoređene u 60 zemalja širom sveta, a svaka od njih je predstavnik brenda sa jasnom porukom koja prenosi ličnu misiju osnivača: Da ponudi svakoj pripadnici nežnijeg pola originalni nakit koji je daleko od običnog, nakit koji uzdiže svoje estetske i duhovne kvalitete i na taj način čini da dama bude ono što jeste, jedinstvena i autentična.

Multibrend butik

U našem multibrend butiku u Beogradu možete pronaći ponudu Tudor, Panerai, Messika, Roberto Coin i Petrović Diamonds brendova.

Pronađite butik