Roberto Coin

Lični pečat

„Pratio sam svoje snove i otkrio da živim nezaboravnu avanturu“

Roberto Coin

„Od samog početka ovog uzbudljivog putovanja želeo sam da Roberto Coin brend koji je rođen na neobičan način bude drugačiji od ostalih. Još davne 1996. godine bilo mi je jasno da će ovaj brend biti raznolik i znao sam da će upravo ta odlika da postane suštinska karakteristika njegovog identiteta.

Nikada mi nije bio cilj da kreiram nakit koji je prepoznatljiv na prvi pogled i koji ima dizajn sličnog tematskog karaktera, složićete se da je to i suviše lako?!

Želim da pružim pripadnicama nežnijeg pola mogućnost i slobodu izbora. Dama je ta koja treba da izabere nakit po svojoj meri, dragulje koji će je učiniti jedinstvenom.
Čak i rubin ima dvostruko značenje - potpis i romantični simbol koji takođe označava pripadnost našem brendu. Dok drugi preferiraju da nude različitim damama isti nakit, ja želim da svakoj ponudim poseban dragulj koji je drugačiji i jedinstven.

Moglo bi se reći da je rubin nit koje povezuje sve moje dragulje istog porekla, a garantuje takođe i maksimalnu estetsku slobodu.

Brendovi imaju tendenciju da budu uočljivi samo onda kada su definisani sa određenim prepoznatljivim dizajnom, a prema mom mišljenju to znači ograničavanje kreativnosti koja je zapravo izvor slobode i suština svega.

S druge strane, to što ovaj brend nije prepoznatljiv na prvi pogled daje mi slobodu da kreiram, da budem inovativan i unikatan.

Danas, nakon 20 godina, mogu sa ponosom da kažem da je moja misija ista kao na samom početku, misija koja garantuje dinamičnu i radoznalu budućnost i povrh svega, budućnost koja ne prestaje da iznenađuje.“

Multibrend butik

U našem multibrend butiku u Beogradu možete pronaći ponudu Tudor, Panerai, Messika, Roberto Coin i Petrović Diamonds brendova.

Pronađite butik