Rolex butik Budimpešta

U Budimpešti, Rolex salon je svoje mjesto pronašao u impozantnoj Stern Palati na Andrassy Aveniji, neo-klasičnom zdanju nastalom 1882. godine.

Nalazeći se u istorijskoj četvrti ukrašenoj remek djelima arhitekture, salon objedinjuje ovo jedinstveno nasljeđe sa prestižnim duhom kompanije Rolex.

Ovaj zadivljujući prostor uvodi posjetioce u poseban svijet, jedno izvrsno i nezaboravno Rolex iskustvo, jedinstvenu priliku za upoznavanje sa impresivnim tehničkim detaljima, inovacijama i neprolaznom elegancijom Rolex Oyster i Rolex Cellini časovnika.

U okviru Rolex salona nalazi se i savremeni časovničarski atelje, prepoznatljivi simbol švajcarske časovničarske tradicije.

U ovom idealnom okruženju, profesionalno obučeni časovničari su vjerno na usluzi, da svojom ekspertizom i sa najvećom posvećenošću pruže uslugu održavanja Rolex mjerača vremena.

ČASOVNICI ROLEX

Novi časovnici za 2021. godinu

Nova generacija modela Explorer predstavljena je u izvedbi od žutog Rolesora, koji kombinuje čelik Oystersteel i osamnaestokaratno zlato. Nova generacija časovnika Explorer II u Oystersteel čeliku dolazi sa redizajniranim kućištem i narukvicom. Paleta brojčanika časovnika Datejust 36 obogaćena je jarkim bojama sa metalnim odsjajem, dok tri nove verzije modela Cosmograph Daytona od osamnaestokaratnog zlata sadrže brojčanike od meteorita. Naglašavajući sjaj dijamanata, novo izdanje modela Lady-Datejust ukrašeno draguljima optočeno je sa 1089 brilijanata.

Posjetite nas

Petite Genève Petrović je specijalizovan za prodaju i popravku vrhunskih mjerača vrijemena i nakita.

Pronađite butik
Rolex boutique
Budapest
Rolex Budapest
Rolex boutique
Belgrade
Rolex Belgrade
Rolex boutique
Porto Montenegro
Rolex Montenegro
Multibrand boutique
Belgrade
Rolex Belgrade