Rolex Butik Porto Montenegro


U Bokokotorskom zalivu, predjelu proglašenom UNESCO svjetskom kulturnom baštinom, eksluzivan Rolex salon krasi raskošni hotel Regent u samom srcu Porto Montenegro marine.

Biser Jadranskog mora, Porto Montenegro, objedinjuje vrhunsku nautičku marinu svjetskog renomea i luksuzno naselje u jednu spektakularnu destinaciju.

U ovom sofisticiranom okruženju, posjetioci salona su u prilici da zarone u Rolex univerzum, koji objedinjuje prestiž i tehnologiju, preciznost i eleganciju, inovacije i časovničarsku tradiciju.

Upotpunjujući ovaj sofisticirani ambijent, upečatljiva zelena boja prepoznatljivog Aqua motiva plijeni svojim diskretnim, talasastim formama, koje oslikavaju povezanost Rolex časovnika i podvodnog svijeta, budući da je upravo Rolex izumitelj prvog vodootpornog mjerača vremena na svijetu - legendarnog modela Oyster.

Dobro došli u Porto Montenegro

Nakon Beograda i Budimpešte, porodična firma Petite Genève Petrović predstavila je novi butik, koji će toplom atmosferom zaintrigirati ljubitelje časovničarstva u samom srcu jadranske obale.

Pogledaj više
ČASOVNICI ROLEX

Novi časovnici za 2021. godinu

Nova generacija modela Explorer predstavljena je u izvedbi od žutog Rolesora, koji kombinuje čelik Oystersteel i osamnaestokaratno zlato. Nova generacija časovnika Explorer II u Oystersteel čeliku dolazi sa redizajniranim kućištem i narukvicom. Paleta brojčanika časovnika Datejust 36 obogaćena je jarkim bojama sa metalnim odsjajem, dok tri nove verzije modela Cosmograph Daytona od osamnaestokaratnog zlata sadrže brojčanike od meteorita. Naglašavajući sjaj dijamanata, novo izdanje modela Lady-Datejust ukrašeno draguljima optočeno je sa 1089 brilijanata.

Posjetite nas

Petite Genève Petrović je specijalizovan za prodaju i popravku vrhunskih mjerača vrijemena i nakita.

Pronađite butik
Rolex boutique
Budapest
Rolex Budapest
Rolex boutique
Belgrade
Rolex Belgrade
Rolex boutique
Porto Montenegro
Rolex Porto Montenegro
Multibrand boutique
Belgrade
Multibrand Belgrade

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil