Rolex Butik Porto Montenegro

Jedan butik, kompletan Rolex svijet


Nakon Beograda i Budimpešte, porodična firma Petite Genève Petrović predstavila je novi butik, koji će toplom atmosferom zaintrigirati ljubitelje časovničarstva u samom srcu jadranske obale. Smješten na samom ulazu luksuznog Regent Porto Montenegro hotela, novi prodajni salon na zadovoljstvo entuzijasta nudi impresivan izbor Rolex časovnika u prefinjenom ambijentu. U srcu izložbenog salona nalaze se modeli prestižne Oyster Perpetual kolekcije, simbola tradicije i inovacija, oslikavajući vrijednosti kompanije Rolex ‒ prestiž i tehnologiju, preciznost izrade i vanvremenski stil u izradi časovnika.

Novi butik omogućava svim posjetiocima da zarone u glamurozan Rolex svijet. Atmosfera je simbolično inspirisana podvodnim svijetom, koji je neraskidivo vezan za istoriju i nasljeđe kompanije, budući da je upravo Rolex izumio prvi vodootporni časovnik, legendarni model Oyster. Otmena zelena nijansa osvjetljenja harmonično je uklopljena sa zidovima koji su suptilno dekorisani simbolom talasa.

Jedinstveni ambijent naglašava i elemente dizajna koji ističu autentični Rolex identitet – toplo, ambijentalno osvjetljenje, detalje od mesinga, stolice od najfinije kože i elegantne police od orahovog drveta – detalje koji su skladno uklopljeni u jedinstvenu cjelinu. Kao vanvremenski simbol izvrsnosti, zlatna Rolex kruna upotpunjuje prefinjeni stil enterijera. Salon posjetiocima pruža nezaboravno Rolex iskustvo zaokruženo izuzetnom postavkom mjerača vremena.

Dobro došli u Porto Montenegro

Nakon Beograda i Budimpešte, porodična firma Petite Genève Petrović predstavila je novi butik, koji će toplom atmosferom zaintrigirati ljubitelje časovničarstva u samom srcu jadranske obale.

Pogledaj više

Novi Rolex modeli

Istražite Baselworld 2019

Posjetite nas

Petite Genève Petrović je specijalizovan za prodaju i popravku vrhunskih mjerača vrijemena i nakita.

Pronađite butik
Rolex boutique
Budapest
Rolex Budapest
Rolex boutique
Belgrade
Rolex Belgrade
Rolex boutique
Porto Montenegro
Rolex Porto Montenegro
Multibrand boutique
Belgrade
Multibrand Belgrade

@petitegenevepetrovic

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil