Tudor časovničarstvo

Kreativna radionica

 Svaki časovnik ispisuje jedinstvenu priču
Svaki časovnik ispisuje jedinstvenu priču

Tudor časovnici žive, pulsiraju i vode Vas u svet mikro preciznosti. Visoka tehnologija svih komponenti se neumorno testira do najsitnijih detalja, toliko da to postaje opsesija.

Estetika i performanse koje odgovaraju najzahtevnijim proizvodima dizajnirani su u smislu izdržljivosti, ali i zadovoljstva. Prijaju oku i uzbuđuju um. Takođe, precizni mehanizam TUDOR časovnika odoleće svim izazovima vremena. Izuzetni materijali, izdržljivost i jačina samog dizajna čine svaki TUDOR časovnik jedinstvenim.

Umetnost ručne izrade
Umetnost ručne izrade

TUDOR časovnici označavaju pouzdanost. Otkrijte umetnost ručne izrade usmerene ka detaljima i savršenstvu. Kvalitetni materijali, rigorozna kontrola kvaliteta i izvanredna ručna izrada oživljavaju svaki časovnik. Izrađeni su sa puno strpljenja veštinama koje se grade godinama ceneći preciznost.

 Više od savršenstva
Više od savršenstva

Svaka komponenta časovnika pojedinačno navodi na divljenje. Svaka faza, svako tehničko rešenje fokusirani su isključivo na sledećem: zadovoljstvo prema predmetu koji je napravljen da bude apsolutno precizan i pouzdan.

Kroz procese kreiranja i same proizvodnje, svaki TUDOR časovnik je detaljno testiran kako bi garantovao preciznost. Takođe, svaki merač vremena, podvrgnut je strogim testovima vodootpornosti.

Oči više desetina eksperata vode brigu da časovnik, za koji se opredelite i odlučite da krasi Vaš zglob, pruži potpuni vizuelni užitak.

Multibrend butik

U našem multibrend butiku u Beogradu možete pronaći ponudu Tudor, Panerai, Messika, Roberto Coin i Petrović Diamonds brendova.

Pronađite butik