Rolex Day-Date 36
Referenca 128348RBR

9 minuta čitanja

Rolex Day-Date ”Rainbow” reference 128348RBR izrađen od osamnaestokaratnog žutog zlata prati verzije od 18k bijelog i 18k Everose zlata. Sva tri časovnika predstavljena su na renomiranom Baselworld 2019 događaju, na iznenađenje posjetilaca i kolekcionara širom svijeta.

Rolex Day-Date 36 – Ref. 128348RBR

Žuto 18k zlato modela Day-Date 36 odlikuje se elegantnom, vanvremenskom pojavom. Njegov savršeno izbalansiran dizajn traje više od šest decenija, pa je potvrđen najzahtjevnijim izazovom - testom vremena. Ekstravagantna 128348RBR "Rainbow" verzija je prava ekskluziva u Rolex univerzumu – u pitanju je izuzetno rijetko izdanje ugledne kolekcije

Budući da smo nedavno detaljno predstavili model u 18k bijelom zlatu, vrijeme je da identičan prostor posvetimo i promociji elegantnog modela koji je izrađen od žutog zlata.

Žuto 18k zlato modela Day-Date 36 odlikuje se klasičnom, vanvremenskom pojavom.

Njegov dizajn savršeno odmjerenih proporcija tokom prethodnih šest decenija potvrdio je klasu, pa je sa nesvakidašnjom lakoćom izdržao najzahtjevniju provjeru - test vremena.

Zahvaljujući impresivnom nasljeđu, Day-Date 36 danas stoji na čvrstim temeljima, pa atelje Rolex na osnovu tradicije može povremeno predstavljati i smjelija, razigranija izdanja.

Upoznajte jedno od najživopisnijih, ali istovremeno i najklasičnijih izdanja Day-Date 36 kolekcije: model Rolex Day-Date 36 ”Rainbow” reference 128348RBR.

Rolex Day-Date 36 – Ref. 128348RBR

Apsolutno zadivljujuć iz svakog ugla: novi Day-Date 36 ”Rainbow” u verziji od osamnaestokaratnog žutog zlata spaja klasičan stil Day-Date modela sa najrazigranijim i najatraktivnijim elementima savremenog Rolex časovničarstva

Da biste saznali više o vanserijskom naporu koji je potreban za izradu zanosnog bezela, dekorisanog očaravajućim nizom od 52 dijamanta, kao i o stvaranju impresivnog pavé brojčanika pogledajte naš članak koji smo posvetili sofisticiranoj verziji u bijelom 18k zlatu.

Rolex Day-Date 36 – Ref. 128348RBR

Ručno ukrašen, brojčanik sa prestižnim pavé dijamantima predstavljao je veliki izazov za izradu i svojevrsnu potvrdu izvrsnosti. Kvalitet dragog kamenja, obrade i proces samog postavljanja gotovo je nemoguće zamisliti, sve dok se i neposredno ne uvjerite u nestvarnu ljepotu ekskluzivnog brojčanika

Za sada, pažnju ćemo usmjeriti na specifičan stil časovnika sa znakom krune, koji su izrađeni u prepoznatljivom The Rolex Way maniru. Kada je riječ o izradi časovničarskih elemenata, Rolex se nalazi na apsolutnom vrhu. Bilo da je riječ o Oyster kućištu, Superlative Chronometer mehanizmima, prekrasnim brojčanicima koji su izrađeni ručno, sopstvenim livnicama ili specijalizovanim odjeljenjima za postavljanje dragulja, riječ je samo o najpoznatijim specijalnostima ateljea Rolex.

Rolex Day-Date 36 – Ref. 128348RBR

Day-Date 36 na zglobu ruke impresionira jedinstvenim stilom, elegancijom i izuzetnom izradom

Ipak, Rolex još uvijek ima sposobnost da pomjera granice mogućeg, ne samo u domenu tehničkih i tehnoloških standarda, već i samog dizajna.

Kao svojevrsna legenda časovničarstva, Day-Date 36 je model nenadmašnog značaja u istoriji kompanije (kao i svijeta) koji bi, čak i u slučaju povremenog eksperimentisanja i dalje zadržao nedodirljivi identitet.

Upravo zbog toga, Rolex je nedavno samouvjereno preoblikovao časovničarsku ikonu i pružio joj glamurozan tretman.

Day-Date 36 u žutom zlatu s takozvanim Rainbow brojčanikom – koji ime duguje savršeno usklađenom nizu boja baguette satnih oznaka - savršen je primjer Rolex kreativnosti. Ukrašen besprekorno odabranim, provjerenim, sortiranim, obrađenim i postavljenim dijamantima, brojčanik je osvijetljen magičnim nijansama duge, pa pokazuje namjeru kompanije Rolex koja u svijetu finog časovničarstva ne želi samo vrhunac tehničkog, već i estetskog. Atelje Rolex je modelom Day-Date 36 tu misiju bez ikakve sumnje i postigao.

Rolex Day-Date 36 – Ref. 128348RBR

Rafinirana President narukvica, s trodelnim dizajnom i skrivenom Crownclasp kopčom jedan je od autentičnih simbola i neponovljivih elemenata kolekcije Day-Date

Biće nam zadovoljstvo da upoznate kolekciju Day-Date, legendarni časovnik sa posebnim mjestom u Rolex istoriji, u našim zvaničnim Rolex buticima u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.


Rolex

Ref:


Pošaljite zahtev

Rolex Day-Date 36
Referenca 128348RBRNastavite da čitate:


Nov 30, 2022

Stvoren za trku

Legendarni model Oyster Perpetual Cosmograph Daytona je zahvaljujući svom nazivu, kao i svojim performansama neraskidivo povezan sa svijetom moto-sporta.

Nov 28, 2022

Suština Oyster modela

Časovnici iz Oyster Perpetual porodice simbol su univerzalnog i klasičnog stila, pružajući osnovne Day To Day funkcije – sate, minute i sekunde.

Nov 4, 2022

Ostvarenje ideala

Kada kazaljke otkucaju ponoć, Oyster Perpetual Day-Date spaja prošlost i budućnost, postignuto i ono što tek slijedi.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil