Rolex Datejust 36
Referenca 126284RBR

8 minuta čitanja

Datejust 36 nesumnjivo pripada najsvestranijim i najraznovrsnijim kolekcijama u svijetu Rolex časovnika. Prečnik od 36 mm ujedno je jedina veličina koja je prihvaćena među damama ali i od strane muškaraca od stila. Istorijski posmatrano, dijagonala od 36 mm svojevremeno je smatrana za gotovo isključivo mušku dimenziju časovnika, ali su promjenom trendova veći časovnici postali sve zastupljeniji. Kao rezultat, dame su počele samouvjereno da nose i modele od 36 mm.

Rolex Datejust 36 - Ref. 126284RBR

Renomirana Jubilee narukvica sa pet veza nudi neuporedivu udobnost prilikom nošenja, uz nenadmašnu estetiku. Ona je provjeren izbor u svim izdanjima kolekcije Datejust

Danas imamo zadovoljstvo da predstavimo Rolex Oyster Perpetual Datejust 36 u izrazito ženstvenom izdanju - i sada bismo iskoristili priliku da vas pozovemo da isprobate napredni konfigurator časovnika na adresi Rolex.com ili da pregledate sve Rolex modele na Web stranici Petite Geneve Petrović, prije nego što nas i lično posjetite kako biste iz prve ruke upoznali omiljene modele u jednom od naših Rolex Petite Geneve Petrović butika.

Rolex Datejust 36 - Ref. 126284RBR

Simbol Rolex krune ispod indeksa za 6 časova odnosi se na prisutnost najnovije generacije Rolex kalibra koji besprekorno funkcioniše ispod dragocjenog brojčanika. Nudeći produženu autonomiju od 70 časova kroz potpuno unaprijeđenu konstrukciju, kalibar 3235 svrstava se među najnovije mehanizme sa Superlative Chronometer oznakom, koji je u potpunosti kreirala kompanija Rolex

Datejust 36 u White Rolesoru izdanju harmonično kombinuje izvanrednu vrijednost s autentičnom estetikom i dragocjenim komponentama. Termin Rolesor se odnosi na kombinovanu upotrebu Oystersteel čelika otpornog na koroziju i 18k zlata - u ovom slučaju 18k bijelog zlata, koje je upotrebljeno za izradu bezela. Kao efektan kontrast, Jubilee narukvica s pet veza izrađena je u potpunosti od Oystersteel čelika, kao što je to slučaj i s Oyster kućištem.

Na prstenu od bijelog 18k zlata postavljen je niz od 48 brilijanata, besprekorno obrađenih i pedantno postavljenih za okvir najspektakularnijeg stila brojčanika. Ovom prilikom, brojčanik je izrađen od tanke ploče bijelog sedefa – materijala koji u ateljeu Rolex nikada nije vještački obojen. Ukrašen sa 10 delikatno postavljenih dijamanata, u okvirima od bijelog 18k zlata, brojčanik je prikaz mistične lijepote prirode.

Na zglobu ruke Datejust 36, koliko i biserni brojčanik, otkriva svoju neuporedivu privlačnost. Dok se ručni zglob kreće i dolazi u kontakt sa svijetlom iz različitih uglova, dijamantski bezel i indeksi blistaju, a brojčanik prikazuje svoju jedinstvenu, živopisnu strukturu. Zanimljivo je da, uprkos spektakularnom stilu, Datejust 36 u White Rolesor izdanju sa sedefastim brojčanikom u svakom trenutku ostaje elegantan, sofisticiran i sveden. Zahvaljujući dragocenim i rijetkim materijalima, izrađenim po najvišim standardima, u pitanju je verzija koja plijeni vanvremenskim stilom.

Rolex Datejust 36 - Ref. 126284RBR

Datejust 36 pripada najsvestranijim i najraznovrsnijim kolekcijama u svijetu Rolex časovnika. U zanosnoj verziji koju ovom prilikom predstavljamo, Rolex afirmiše ženstveni stil koji zrači cjelokupnom pojavom i besprekornim detaljima

Unutar kućišta funkcioniše kalibar 3235 koji se svrstava u najnoviju generaciju Rolex mehanizama, a nudi 70 časova rezervne snage zahvaljujući cjelovitom redizajnu i unapređenju složene konstrukcije. U kombinaciji sa izuzetnom preciznošću i najvišim nivoom pouzdanosti, Datejust 36 kompletira tradicionalne Superlative Chronometer vrijednosti.

Rolex Datejust 36 - Ref. 126284RBR

Suptilna površina sedefa, kao što se jasno vidi, zahtjeva izvanrednu nježnost i spretnost tokom proizvodnog procesa. U potpunosti izrađen u okviru atelja Rolex, prestižni materijal ne sadrži vještačke boje, uz apsolutnu autentičnost nijanse i teksture

Biće nam zadovoljstvo da kolekciju Datejust upoznate i neposredno, u našim autorizovanim Rolex Petite Geneve Petrović buticima u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.


Rolex

Ref:


Pošaljite zahtev

Rolex Datejust 36
Referenca 126284RBRNastavite da čitate:


Dec 22, 2022

Nebo je granica

Oyster Perpetual Air-King slavi aeronautičko nasljeđe izvorne Oyster kolekcije. Model predstavlja omaž svim avanturistima koji ne poznaju granice i koji su se usudili da svojim revolucionarnim dostignućima postave osnovu za nove ideale.

Dec 21, 2022

Mjerač vremena kosmopolitskog duha

Oyster Perpetual GMT-Master II dizajniran je da istovremeno prikazuje vrijeme u dvije različite vremenske zone. Njegova pouzdanost i funkcionalnost čine ga idealnim časovnikom za vaša putovanja širom svijeta.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil


Suština Oyster modela

Časovnici iz Oyster Perpetual porodice simbol su univerzalnog i klasičnog stila, pružajući osnovne Day To Day funkcije – sate, minute i sekunde.

Pročitajte više