Rolex Lady-Datejust 28 - Ref. 279384RBR

7 minuta čitanja

Kompanija Rolex izuzetno rijetko kombinuje dominantno čeličnu spoljašnost s upotrebom raskošnih dijamanata: upravo zbog te karakteristike Lady-Datejust 28 svrstava se u ekskluzivnu grupu vrlo posebnih časovnika.

Rolex Lady-Datejust 28 - Ref. 279384RBR

Prikaz datuma na svakom modelu Rolex Datejust kolekcije uvećan je takozvanim “cyclops” sočivom koje omogućava jednostavnije očitavanje uz postizanje prepoznatljive estetike, pa ni Lady-Datejust nije izuzetak

Počećemo predstavljanje od kućišta širine 28 milimetara. Autentično oblikovano i izrazito robustno Oyster kućište sadrži centralni monoblok dio i posebno dizajniranu poleđinu: oba elementa su izrađena od prvoklasnog Oystersteel čelika veoma otpornog na uticaje korozije, sjajnog materijala koji je zaštitni znak kompanije Rolex.

Rolex Lady-Datejust 28 - Ref. 279384RBR

Zahvaljujući dimenziji kućišta od 28 milimetara, Lady-Datejust nudi izrazito ženstveno i prefinjeno iskustvo nošenja

Bezel je, bilo da je u pitanju nazubljena ili površina dekorisana dijamantima, uvijek izrađen od osamnaestokaratnog zlata na Rolex časovnicima. I zaista, atelje Rolex ne nudi bezele ukrašene dijamantima ili reljefnom površinom koji su oblikovani od čelika ili platine.

Rolex Lady-Datejust 28 - Ref. 279384RBR

Prestižni niz pažljivo odabranih, provjeerenih i postavljenih brilijanata ukrašava osamnaestokaratni bezel od bijelog zlata, zaštitni znak modela Lady-Datejust

Ovom prilikom, za prsten modela Lady-Datejust odabrano je bijelo osamnaestokaratno zlato, sa 48 sjajnih brilijanata koji su ručno i neuporedivo stručno postavljeni na idealnu poziciju. Postavljanje dragulja, zajedno s odabirom i provjerom dragog kamenja zadatak je koji Rolex obavlja unutar kompanije, u okviru zvaničnih Rolex objekata.

Prepoznatljiva Oyster narukvica sa tri veze i sklopivom Oysterclasp kopčom takođe je u potpunosti izrađena od Oystersteel čelika, bez upotrebe bijelog 18k zlata u konstrukciji.

Kombinacija vanserijske pouzdanosti koju garantuje Oystersteel čelik, s odmjerenom upotrebom bijelog zlata od 18 karata i dijamanata čini apsolutnu harmoniju materijala koja Lady-Datejust čini rijetkim izborom među Rolex časovnicima, kako u pogledu estetike, tako i po pitanju iskustva upotrebe i vrijednosti.

Baršunasto sivi brojčanik sa nijansama tamno ljubičaste i smeđe boje dekorisan je nizom od 10 indeksa izrađenih od bijelog osamnaestokaratnog zlata, sa prestižnim brilijantima. U skladu sa nasljeđem, Rolex koristi isključivo osamnaestokaratno zlato za kazaljke i indekse na svim modelima - nezavisno od materijala koji se koristi za spoljašnost. Pažljivo postavljeni dijamanti na Lady-Datejust verziji, međutim, savršeno kompletiraju prestižni okvir dijamanata koja ukrašava brojčanik.

Rolex Lady-Datejust 28 - Ref. 279384RBR

Postavljen u okvir od osamnaestokaratnog bijelog zlata, brojčanik jedinstvenog Lady-Datejust modela sadrži 10 sjajnih dijamanata koji savršeno kompletiraju stil ekskluzivnog dijamantskog bezela

Rolex Lady-Datejust 28 - Ref. 279384RBR

Zanosne proporcije, sklad boja, tekstura i materijala: to je očaravajući Lady-Datejust

Pokretan kalibrom 2236 manufakture Rolex, Lady-Datejust zaokružio je pedigre vrhunskog hronometra koji afirmiše izvanredne performanse, pouzdanost i rezervu snage od 55 časova, što je izuzetno rijetka vrijednost za časovnike pomenutih proporcija.


Pošaljite zahtev

Rolex Lady-Datejust 28 - Ref. 279384RBRNastavite da čitate:


Mar 23, 2020

Rolex Datejust 31 – Ref. 278341RBR

Naglašavajući stilske atribute ženstvene ljepote, Datejust 31 u Everose Rolesor izdanju dijamantskim detaljima afirmiše nesvakidašnji izgled i osjećaj prilikom nošenja.

Mar 16, 2020

Rolex Cosmograph Daytona – Ref. 116503

Zahvaljujući efektnoj Rolesor kombinaciji 18k žutog zlata i Oystersteel čelika, Rolex omogućava da upoznate elegantniju prirodu modela Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona.

@petitegenevepetrovic

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil