Rolex Yacht-Master 37 - Ref. 268622

7 minuta čitanja

Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master 37 spaja nenadmašnu funkcionalnost sa prefinjenim nautičkim stilom. Iako je linija između ženskih i muških časovnika posljednjih godina sve manje izražena, Yacht-Master 37 afirmiše ženstvene proporcije, pa ga ovom prilikom prikazujemo kao vrhunski damski model, koji je pogodan za svakodnevno nošenje.

Rolex Yacht-Master 37 – Ref. 268622

Samopouzdanje, stil i trajnost neke su od ključnih karakteristika koje definišu izgled i funkcionalnost Yacht-Master 37 modela

Uz spoljašnost izrađenu od 950 platine i prvoklasnog Oystersteel čelika, Yacht-Master 37 spreman je za apsolutno svaku priliku, bilo da je u pitanju nezaboravna vikend avantura izvan grada ili svečana večera.

Legendarna Oyster narukvica sa tri veze, poleđina kućišta i detalji izrađeni su od Oystersteel nerđajućeg čelika, materijala izuzetno otpornog na koroziju koji istovremeno pljeni prepoznatljivim sjajem i ljepotom.

Bezel, sa 60-minutnom skalom i velikim trouglom na poziciji 12 časova izrađen je od bloka čvrste 950 platine - koji se u časovničarstvu nerijetko smatra najzahtjevnijim metalom za obradu.

Vizuelno, zanosni sjaj 950 platine stoji u diskretnom kontrastu sa ostatkom Oystersteel elemenata.

Rolex Yacht-Master 37 – Ref. 268622

Bezel od prestižne 950 platine na Oystersteel kućištu dodaje jedinstveni sjaj i posebnu kompoziciju verzije Yacht-Master 37

Na časovnicima ateljea Rolex Ice Blue nijansa je rezervisana za modele sa prisustvom platine. Na svim platinastim modelima, poput prestižnih Platinum Daytona ili Platinum Day-Date izdanjima dostupan je brojčanik koji se presijava u autentičnim plavim tonovima. Na modelu Yacht-Master 37, detalji poput kazaljke sekundi i Yacht-Master oznaka stavljaju do znanja da je bezel izrađen od plemenitog metala.

Rolex Yacht-Master 37 – Ref. 268622

Brojevi i markeri izdignuti su od površine očaravajuće 950 platine, dovoljno da predstave svjetlost na niz spektakularnih načina

U aktuelnom izdanju Yacht-Master 37 je ekskluzivno dostupan sa brojčanikom tamne nijanse rodijuma, bijelim i plavim tekstom i osamnaestokaratnim indeksima od bijelog zlata, kao i kazaljkama koje su u kontrastu sa elegantnom pozadinom.

Prikaz datuma sa prepoznatljivim cyclops uvećanjem prisutan je na poziciji 3 časa. Sve kazaljke i indeksi promovišu efikasan Rolex Chromalight sjaj koji garantuje izvrsno očitavanje vremena u mraku.

Yacht-Master 37 oslanja se na performanse kalibra 2236 manufakture Rolex, koji omogućava rezervu snage od 55 časova, uz upotrebu efikasnog sistema samonavijanja. Poput svih Rolex modela u aktuelnoj ponudi i Yacht-Master 37 je vrhunski hronometar, pa je svaki primjerak suvereno obezbijedio renomirani COSC sertifikat, a zatim sa uspjehom prošao izuzetno strog i temeljan proces kontrole u okviru kompanije Rolex.

Rolex Yacht-Master 37 – Ref. 268622

Širinom od trideset sedam milimetara, Yacht-Master 37 sadrži elemente dizajna koji naglašavaju izgled i osjećaj izvrsnosti tokom svakodnevnog nošenja

Dimenzijom od 37 milimetara, Yacht-Master 37 nudi rafinirani stil i trajnu ljepotu u kombinaciji sa izdržljivom konstrukcijom i preciznim mehanizmima, atributima po kojima su Rolex časovnici poznati više od vijeka.


Yacht-Master 37

Ref: m268622-0002

Maloprodajna vrijednost: 10'700 EUR
Rolex butik Porto Montenegro


Pošaljite zahtev

Yacht-Master 37Nastavite da čitate:


Sep 21, 2020

Rolex Datejust 31 – Ref. 278383RBR

Rolex Oyster Perpetual Datejust 31 pripada klasičnim časovnicima ženstvene ljepote, gracioznog stila i elegancije koju može da izrazi isključivo vanvremenski dizajn.

Sep 10, 2020

Rolex Yacht-Master II - Ref. m116680

Kao časovnici otvorenih mora, modeli kolekcije Yacht-Master prezentuju neraskidivu vezu koja od 1950-ih spaja Rolex i svijet jedrenja.

@petitegenevepetrovic

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil