Zajedno sa UNICEF-om Mađarska protiv COVID-19

2 minuta čitanja

Dok UNICEF ulaže globalne napore ka suzbijanju razornih efekata prouzrokovanih pandemijom COVID-19 širom svijeta, UNICEF Mađarska pomaže onima koji su najranjiviji, djeci i njihovim porodicama koje se nalaze u izuzetno teškim okolnostima u ovim nezapamćenim vremenima.

Nakon što se pridružio naporima UNICEF Srbije, Petite Genève Petrović je donirao 10’000 EUR organizaciji UNICEF u Mađarskoj kako bi doprinio nabavci zaštitne opreme i neprekidnoj borbi protiv pandemije COVID-19.

Oni koji rade u sektoru zaštite djece svakodnevno obavljaju herojski, humanitaran posao. Zahvalni smo tim nevidljivim herojima, koji se plemenito i nesebično bore za dobrobit drugih. Ovom donacijom Petite Genève Petrović podržava UNICEF u Mađarskoj u naporima da opreme zdravstvene ustanove za djecu najneophodnijim u ovim izazovnim vremenima,

poručio je Nikola Petrović u ime porodične kompanije.

Nastavite da čitate:


Sep 21, 2020

Rolex Datejust 31 – Ref. 278383RBR

Rolex Oyster Perpetual Datejust 31 pripada klasičnim časovnicima ženstvene ljepote, gracioznog stila i elegancije koju može da izrazi isključivo vanvremenski dizajn.

Sep 10, 2020

Rolex Yacht-Master II - Ref. m116680

Kao časovnici otvorenih mora, modeli kolekcije Yacht-Master prezentuju neraskidivu vezu koja od 1950-ih spaja Rolex i svijet jedrenja.

@petitegenevepetrovic

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil