Rolex Datejust 41 – Ref. 126334

5 minuta čitanja

U najimpresivnijem izdanju, sa kućištem od 41 milimetra, Rolex Oyster Perpetual Datejust 41 na zglobu izgleda apsolutno veličanstveno. Predstavljen u Oystersteel spoljašnosti sa reljefnim bezelom, Datejust 41 kombinuje poznatu eleganciju u jednobojnom, prefinjenim stilu.

Rolex Datejust 41 – Ref. 126334

Prekrasne proporcije i elegantne nijanse sive boje definišu predstavljeni Datejust 41 model

Baza kućišta i narukvica, kao i sve veze Jubilee narukvice i kopča izrađeni su od Oystersteel čelika, dok su rebrasti bezel, kazaljke i indeksi oblikovani od bijelog osamnaestokaratnog zlata. Značajno je napomenuti da je karakteristični, nazubljeni prsten na svim Rolex modelima uvijek izrađen od 18k zlata, tačnije osamnaestokaratnog bijelog, žutog ili Everose zlata. U pitanju je element koji nikada u nazubljenoj izvedbi nije izrađen od Oystersteel čelika ili platine.

Rolex Datejust 41 – Ref. 126334

U svom najgrandioznijem obliku, u dimenziji od 41 milimetra, Rolex Oyster Perpetual Datejust 41 izgleda impresivno na zglobu

Za Datejust 41 dostupne su brojne verzije brojčanika – pri čemu svaki izbor mijenja stil i karakter renomiranog modela.

Sa brojčanikom u nijansi ugljenik sive, sa efektom sunčevih zraka, autentična referenca nudi visoko kontrastne, svjetlucave indekse i kazaljke koje kompletiraju karakteristični vizuelni detalj – datum na položaju 3 časa.

U skladu sa tradicijom, očitavanje ostaje izuzetno tokom dana i noći, zahvaljujući kazaljkama i indeksima koji sadrže površine prekrivene Rolex Chromalight elementima koji emituju svjetlost u mraku.

Nježno zaobljen profil kućišta predstavlja skladan kontrast reflektujućim površinama reljefnog bezela. Jubilee narukvica sa pet spojeva potiče iz prve polovine 20. vijeka i od tog trenutka promoviše vanvremenski stil.

Nenadmašna udobnost prilikom nošenja Datejust 41 časovnika zagarantovana je upravo zahvaljujući zadivljujućoj narukvici i preklopnoj Oysterclasp kopči.

Rolex Datejust 41 – Ref. 126334

Jubilee narukvica sa pet veza savršeno kompletira uglasti stil 18k bezela od bijelog zlata i fluidne obline Oystersteel kućišta

Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo u odabiru Vaše omiljene verzije, u okviru ovlašćenih Rolex butika u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru

Pokretan manufakturnim Rolex kalibrom 3235, Datejust 41 ispunjava Superlative Chronometer kriterijume, vrijednosti renomirane COSC institucije - nezavisnog švajcarskog instituta za kontrolu hronometara, kao i detaljnu, sveobuhvatnu provjeru u okviru kompanije Rolex.


Datejust 41

Ref: 126334

Maloprodajna vrijednost: 9'400 EUR
Rolex butik Porto Montenegro


Pošaljite zahtev

Datejust 41Nastavite da čitate:


@petitegenevepetrovic

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil