Rolex Cellini Dual Time
Referenca 50529

7 minuta čitanja

Doza glamura kojom je Rolex potvrdio najviši nivo izvrsnosti izrade predstavljena je u specifičnoj Cellini kolekciji.

Spajajući jedine Rolex modele koji ne pripadaju Oyster liniji, ova kolekcija nudi izrazito elegantne i klasično stilizovane mjerače vremena.

Cellini Dual Time simboličan je primjer pomenutih vrijednosti.

Rolex Cellini Dual Time, Referenca 50529 - € 18’500

Dostupna isključivo u zlatu, linija Cellini modela nudi dizajn i proporcije vanvremenske elegancije. Cellini Dual Time, koji danas predstavljamo, promoviše kućište od bijelog osamnaestokaratnog zlata, proizvoda Rolex livnice, smještene unutar manufakture za izradu kućišta.

Na zglobu, 39-milimetarski Rolex Cellini odiše neprolaznom elegancijom i nenadmašnim stilom

Kućište od 39 milimetara afirmiše zadivljujuću ljepotu, naglašenu nizom jedinstvenih detalja.

Dvostruki prsten se stilom izdvaja od elegantnih Oyster modela, poput Datejust i Day-Date verzija, spajajući u isti okvir rebrasti prsten i ispupčenu notu sa sjajnom površinom.

Graciozno zakrivljeni, visoko polirani lugovi dovode u ravnotežu upečatljivu estetiku lepršavog bezela i šarmantnog brojčanika.

Brojčanik promoviše takozvani „Guilloche” motiv, sa detaljima koji se šire od samog središta, pri čemu podbrojčanici pružaju identičan zadivljujući vizuelni efekat na manjoj površini. Kazaljke, indeksi i Rolex kruna izrađeni od bijelog 18k zlata upotpunjuju prestižan izgled, naglašen sjajnim okvirima oko 12-časovnog podbrojčanika.

Cellini Dual Time, kao što ime jasno najavljuje, nudi izuzetno korisnu opciju prikaza druge vremenske zone.

Kako bi se dodatno olakšala upotreba, 12-časovni podbrojčanik alternativne vremenske zone posjeduje dnevni/noćni prikaz, koji korisniku omogućava praćenje prijepodnevnih i poslijepodnevnih časova u drugoj vremenskoj zoni koju prati Cellini Dual Time.

Očaravajući detalji: osamnaestokaratni indeksi od belog zlata, kazaljke i Rolex kruna stilski kompletiraju brojčanik Cellini Dual Time verzije

Navedene performanse je omogućio prvoklasni Rolex kalibar 3180 sa Superlative Chronometer oznakom, koji je u potpunosti izrađen u okviru ateljea Rolex. Kalibar 3180, poput svih aktuelnih Rolex mehanizama promoviše besprekornu tačnost koja je testirana i sertifikovana od strane nezavisne institucije za kontrolu hronometara - COSC. Nakon pomenutog postupka slijede još zahtjevniji testovi u okviru kompanije Rolex, koji potvrđuju ne samo tačnost već i otpornost na uticaje vode i efikasnost samonavijanja.

Kako bi se dodatno naglasila jednostavnost upotrebe, 12-časovni podbrojčanik druge vremenske zone poseduje dnevni/noćni prikaz koji korisniku omogućava praćenje pre podnevnih i posle podnevnih perioda alternativne vremenske zone, funkcije kojom raspolaže Cellini Dual Time

Biće nam zadovoljstvo da Vam predstavimo kolekciju izvanrednih Rolex Cellini mjerača vremena u našim ovlašćenim Rolex buticima u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.


Rolex

Časovnici kompanije Rolex se izrađuju od najfinijih materijala i sklapaju uz izuzetnu pažnju poklonjenu detaljima.

Istražite

Pošaljite zahtev

Rolex Cellini Dual Time
Referenca 50529Nastavite da čitate:


Jun 24, 2022

ROLEX I TURNIR VIMBLDON

Od 1978. godine Rolex predstavlja neraskidivi dio turnira Vimbldon, najstarijeg i najprestižnijeg teniskog događaja na svijetu. Vimbldon je u istoriji zabilježen kao hram prvoklasnog tenisa na travi, ali i mjesto na kome sportisti postaju legende.

Jun 15, 2022

ROLEX BUTIK PORTO MONTENEGRO
PRODUŽENO RADNO VRIJEME

Od srijede, 15. juna 2022. godine, Rolex butik u Porto Montenegru biće na raspolaganju ljubiteljima prestižnih mjerača vremena sa produženim radnim vremenom – od 13:00 do 22:00 časova, od ponedjeljka do subote.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil