Rolex Datejust 36
Referenca 126231

6 minuta čitanja

Rolex Oyster Perpetual Datejust 36 u Everose Rolesor izdanju svestranost podiže na najviši nivo. Zahvaljujući neprolazno elegantnoj pojavi i nenadmašnoj upotrebljivosti, riječ je o časovniku vrhunske prefinjenosti.

Primijenjeni rimski brojevi u 18k Everose zlatu čine skladnu cjelinu sa spoljašnjim Everose elementima jedinstvene Datejust verzije

Datejust 36, mjerač vremena koji ovom prilikom predstavljamo, ističe značaj upoznavanja različitih verzija u okviru kolekcije, prije nego što se opredijelite za određenu referencu.

Časovnik krasi prepoznatljiva Everose Rolesor spoljašnost, kombinujući Oystersteel sa elementima od 18k Everose zlata, sa bijelim brojčanikom i Everose rimskim brojevima, stvarajući cjelinu koja nije najsvedenijih dimenzija legendarne Datejust kolekcije.

Na zglobu Rolex Datejust 36 u dimenziji od 36 milimetara izgleda vanvremenski i plijeni uzvišenim komforom

Rolex Datejust 36, referenca 126231

Ipak, upravo pomenuto izdanje lako može postati jedno od najsvestranijih i najintrigantnijih u ponudi.

Bijeli brojčanik pruža dodir sportske elegancije i vrhunsko očitavanje – predstavljajući savršeni dodatak čvrstim Oystersteel elementima koji su upotrijebljeni za dio spoljašnosti.

Sa druge strane, neuporedivo elegantan stil rimskih brojeva predstavljen u Everose 18k zlatu čini cjelinu sa Everose nijansom 18k zlata koje se koristi za oblikovanje bezela, centralnih djelova narukvice i krunice.

Dostupan u nizu različitih verzija, Datejust 36 može biti do detalja prilagođen Vašem ukusu i ličnom stilu, kroz širok spektar materijala koji su na raspolaganju za izradu kućišta i narukvica.

Istovremeno, Rolex nudi i podjednako impresivan spektar dostupnih brojčanika.

Neprolazno elegantna, ali i neuporedivo svestrana pojava Rolex Oyster Perpetual Datejust 36 modela u Everose Rolesor izdanju univerzalnost podiže na najviši nivo

U verziji kućišta od 36 milimetara, Datejust 36 je odavno potvrdio vanvremensku formu savršenih proporcija. Nazubljeni bezel predstavlja još jednu klasičnu komponentu kolekcije Datejust, zajedno sa autentičnim Cyclops uvećanjem prikaza datuma i prepoznatljivom Jubilee narukvicom sa pet linkova. U pitanju su detalji koji čine Datejust potpunim ne samo za aktuelni trenutak, već i za mnogo, mnogo decenija koje predstoje.

Rolex Datejust 36 se ističe u svakoj prilici, uz besprekorno kombinovanje sa najrazličitijim stilovima odjeće. Upoznajte Datejust 36 u Everose Rolesor izdanju, sa bijelim brojčanikom

Biće nam zadovoljstvo da Vam kolekciju Datejust predstavimo u okviru autorizovanih Rolex butika, na lokacijama u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.


Rolex

Časovnici kompanije Rolex se izrađuju od najfinijih materijala i sklapaju uz izuzetnu pažnju poklonjenu detaljima.

Istražite

Pošaljite zahtev

Rolex Datejust 36
Referenca 126231Nastavite da čitate:


Dec 22, 2022

Nebo je granica

Oyster Perpetual Air-King slavi aeronautičko nasljeđe izvorne Oyster kolekcije. Model predstavlja omaž svim avanturistima koji ne poznaju granice i koji su se usudili da svojim revolucionarnim dostignućima postave osnovu za nove ideale.

Dec 21, 2022

Mjerač vremena kosmopolitskog duha

Oyster Perpetual GMT-Master II dizajniran je da istovremeno prikazuje vrijeme u dvije različite vremenske zone. Njegova pouzdanost i funkcionalnost čine ga idealnim časovnikom za vaša putovanja širom svijeta.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil


Suština Oyster modela

Časovnici iz Oyster Perpetual porodice simbol su univerzalnog i klasičnog stila, pružajući osnovne Day To Day funkcije – sate, minute i sekunde.

Pročitajte više
Šta ste propustili: