Rolex Datejust 36 – Ref. 126231

6 minuta čitanja

Rolex Oyster Perpetual Datejust 36 u Everose Rolesor izdanju svestranost podiže na najviši nivo. Zahvaljujući neprolazno elegantnoj pojavi i nenadmašnoj upotrebljivosti, riječ je o časovniku vrhunske prefinjenosti.

Primijenjeni rimski brojevi u 18k Everose zlatu čine skladnu cjelinu sa spoljašnjim Everose elementima jedinstvene Datejust verzije

Datejust 36, mjerač vremena koji ovom prilikom predstavljamo, ističe značaj upoznavanja različitih verzija u okviru kolekcije, prije nego što se opredijelite za određenu referencu.

Časovnik krasi prepoznatljiva Everose Rolesor spoljašnost, kombinujući Oystersteel sa elementima od 18k Everose zlata, sa bijelim brojčanikom i Everose rimskim brojevima, stvarajući cjelinu koja nije najsvedenijih dimenzija legendarne Datejust kolekcije.

Na zglobu Rolex Datejust 36 u dimenziji od 36 milimetara izgleda vanvremenski i plijeni uzvišenim komforom

Rolex Datejust 36, referenca 126231 - € 11’400

Ipak, upravo pomenuto izdanje lako može postati jedno od najsvestranijih i najintrigantnijih u ponudi.

Bijeli brojčanik pruža dodir sportske elegancije i vrhunsko očitavanje – predstavljajući savršeni dodatak čvrstim Oystersteel elementima koji su upotrijebljeni za dio spoljašnosti.

Sa druge strane, neuporedivo elegantan stil rimskih brojeva predstavljen u Everose 18k zlatu čini cjelinu sa Everose nijansom 18k zlata koje se koristi za oblikovanje bezela, centralnih djelova narukvice i krunice.

Dostupan u nizu različitih verzija, Datejust 36 može biti do detalja prilagođen Vašem ukusu i ličnom stilu, kroz širok spektar materijala koji su na raspolaganju za izradu kućišta i narukvica.

Istovremeno, Rolex nudi i podjednako impresivan spektar dostupnih brojčanika.

Neprolazno elegantna, ali i neuporedivo svestrana pojava Rolex Oyster Perpetual Datejust 36 modela u Everose Rolesor izdanju univerzalnost podiže na najviši nivo

U verziji kućišta od 36 milimetara, Datejust 36 je odavno potvrdio vanvremensku formu savršenih proporcija. Nazubljeni bezel predstavlja još jednu klasičnu komponentu kolekcije Datejust, zajedno sa autentičnim Cyclops uvećanjem prikaza datuma i prepoznatljivom Jubilee narukvicom sa pet linkova. U pitanju su detalji koji čine Datejust potpunim ne samo za aktuelni trenutak, već i za mnogo, mnogo decenija koje predstoje.

Rolex Datejust 36 se ističe u svakoj prilici, uz besprekorno kombinovanje sa najrazličitijim stilovima odjeće. Upoznajte Datejust 36 u Everose Rolesor izdanju, sa bijelim brojčanikom

Biće nam zadovoljstvo da Vam kolekciju Datejust predstavimo u okviru autorizovanih Rolex butika, na lokacijama u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.


Rolex

Časovnici kompanije Rolex se izrađuju od najfinijih materijala i sklapaju uz izuzetnu pažnju poklonjenu detaljima.

Istražite

Pošaljite zahtev

Rolex Datejust 36 – Ref. 126231Nastavite da čitate:


Aug 3, 2020

Rolex & Formula 1® 70th Anniversary Grand Prix

Kao važan dio prestižnih manifestacija, kompanija Rolex tradicionalno pruža snažnu podršku vozačima profesionalnih trka ali i nizu organizacija, uključujući i prvoklasni automobilski sport.

Jul 27, 2020

Rolex Datejust 41 - Ref. 126331

Danas sa zadovoljstvom predstavljamo rijedak i podjednako atraktivan časovnik - Rolex Oyster Perpetual Datejust 41, reference 126331-0015.

@petitegenevepetrovic

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil


Rolex Cellini Date - Ref. 50519

Rolex Cellini Date prihvata prepoznatljive vrijednosti koje definišu izvrsnost kompanije Rolex i upotrebljava ih za stvaranje izuzetnog modela, kreiranog za svečane prilike i elegantnija izdanja.

Pročitajte više