Rolex Lady-Datejust 28
Referenca 279381RBR

7 minuta čitanja

Lady-Datejust pripada filigranski izrađenim modelima renomirane Rolex Datejust kolekcije. Nudeći izvanredne mogućnosti konfiguracije i ljepotu povezanu sa svijetom Rolex Datejust modela, danas Vam sa zadovoljstvom predstavljamo Lady-Datejust u Everose Rolesor izdanju, sa Sundust brojčanikom i dijamantima.

Rolex Lady-Datejust 28 - Ref. 279381RBR

Nove verzije brojčanika pridružile su se liniji Lady-Datejust modela: referenca koju predstavljamo prikazuje takozvani Sundust brojčanik sa suptilnijim efektom sunčevih zraka, u kombinaciji sa toplim, puderastim tonovima

Everose zlato predstavlja vlastitu leguru ružičastog zlata, koju je Rolex konstruisao i proizveo u okviru sopstvene manufakture.

Posebna formula 18k zlata osigurava naglašeno dugotrajnu nijansu, koja je podjednako izdržljiva koliko i očaravajuća.

Za razliku od tradicionalnijih legura zlata - u bijelom i žutom izdanju - Everose zlato nudi neuporedivu podudarnost sa nijansama kože.

Ponosni sjaj: postavljeni u čvrsto 18k Everose zlato, brilijanti ukrašavaju indekse u obliku zvijezde i rimsku oznaku broja IX

Zahvaljujući toplijem sjaju Everose nijanse, Rolex održava bogatu blistavost tradicionalnog 18k zlata, ali istovremeno naglašava nijanse crvenih i ružičastih tonova. Rezultat je predivan prizor koji treba doživjeti lično, kako bi do izražaja došla unikatna ljepota Everose zlata.

Rolex Lady-Datejust 28, referenca 279381RBR

Novo izdanje brojčanika pridružuje se porodici Lady-Datejust modela: verzija koju ovom prilikom upoznajemo prikazuje takozvani Sundust brojčanik sa najsuptilnijim sunčevim efektom u kombinaciji sa toplom, puderastom bojom.

Indeksi ponosno blistaju: postavljen u 18k Everose zlato, niz od devet sjajnih brilijanata u obliku zvijezde dekoriše satne oznake, rimski broj IX na poziciji 9 časova kompletira niz prestižnih dijamanata, dok zlatni Everose bezel uokviruje brojčanik.

Predstavljen u Everose Rolesor ruhu i ukrašen vječnom ljepotom blistavih dijamanata, Lady-Datejust je simbol bezvremenog stila i elegancije

Lady-Datejust je dostupan na dvije čuvene Rolex narukvice: na petodjelnom Jubilee modelu i u Oyster izdanju sa tri veze, koju danas predstavljamo. U kombinaciji Rolesor tonova - poznatim po dvobojnom stilu - središnje veze narukvice izrađene su u čvrstom 18k zlatu koje se skladno uklapa sa bezelom, krunicom i detaljima brojčanika, dok su spoljašnji elementi narukvice i preostali djelovi kućišta izvedeni u Oystersteel čeliku.

Rolex je kreirao komad prestižnog nakita, ali i mjerač vremena izvanredne prefinjenosti: veličina od svega 28 milimetara model Lady-Datejust promoviše u najženstvenije izdanje Datejust linije

Predstavljen u Everose Rolesor izdanju i ukrašen neprolaznom ljepotom dijamanata, Lady-Datejust prati vanvremenski stil i eleganciju ateljea Rolex. Biće nam zadovoljstvo da vam predstavimo Lady-Datejust kolekciju u autorizovanim Rolex buticima u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.


Rolex

Časovnici kompanije Rolex se izrađuju od najfinijih materijala i sklapaju uz izuzetnu pažnju poklonjenu detaljima.

Istražite

Pošaljite zahtev

Rolex Lady-Datejust 28
Referenca 279381RBRNastavite da čitate:


Dec 22, 2022

Nebo je granica

Oyster Perpetual Air-King slavi aeronautičko nasljeđe izvorne Oyster kolekcije. Model predstavlja omaž svim avanturistima koji ne poznaju granice i koji su se usudili da svojim revolucionarnim dostignućima postave osnovu za nove ideale.

Dec 21, 2022

Mjerač vremena kosmopolitskog duha

Oyster Perpetual GMT-Master II dizajniran je da istovremeno prikazuje vrijeme u dvije različite vremenske zone. Njegova pouzdanost i funkcionalnost čine ga idealnim časovnikom za vaša putovanja širom svijeta.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil


Suština Oyster modela

Časovnici iz Oyster Perpetual porodice simbol su univerzalnog i klasičnog stila, pružajući osnovne Day To Day funkcije – sate, minute i sekunde.

Pročitajte više