Rolex Datejust 41
Referenca 126303

6 minuta čitanja

Aktuelni status Datejust časovnika predstavlja rezultat impresivnog nasljeđa. Premijerno predstavljen 1945. godine, Rolex Datejust bio je prvi vodootporni ručni hronometar koji je na brojčaniku i poziciji za 3 časa prikazao datum. Zahvaljujući vanvremenskoj estetici, funkcijama i bogatoj istoriji, Datejust je stekao reputaciju legendarnog modela u svijetu časovničarstva i jednog od najprepoznatljivijih Rolex časovnika - posebno u klasičnijim izdanjima, poput verzije koju ćemo vam ovom prilikom detaljnije predstaviti.

Rolex Datejust 41 – Ref. 126303

Neprolazna elegancija i izvanredna svestranost neke su od glavnih karakteristika modela Datejust 41

Oyster Perpetual Datejust 41 u žutom Rolesor izdanju prezentuje glatku površinu bezela, brojčanik u srebrnim tonovima i Oyster narukvicu. Žuti Rolesor podrazumijeva spoljašnjost napravljenu od elegantne kombinacije 18k žutog zlata, čemu i duguje naziv Yellow Rolesor, i robustnog, ali impresivno obrađenog nerđajućeg Oystersteel čelika.

Rolex Datejust 41 – Ref. 126303

Rolex datejust 41, referenca 126303 - € 11'900

U poređenju sa prepoznatljivim nazubljenim prstenom, glatka površina bezela modelu Datejust 41 pruža autentični karakter: istovremeno, u pitanju je rješenje koje postavlja brojčanik u prvi plan.

Sa deset satnih markera uokvirenih žutim 18k zlatom i Rolex krunom postavljenom na polje za 12 časova, izvedenom u žutom 18k zlatu, stvorena je uravnotežena cjelina i nenadmašno čitljiv brojčanik koji je zaokružen prikazom datuma sa kiklop uvećanjem.

Na modelu Datejust 41 arapski brojevi diskretno su postavljeni na rub brojčanika, što je rješenje koje omogućava besprekorno očitavanje i dodir savremenog stila. Isti utisak na posmatrača ostavljaju i dvostruke, zlatne kazaljke oblikovane u 18k žutom zlatu sa Chromalight središnjim dijelom. Zahvaljujući Chromalight tehnologiji koja je upotrijebljena i na oznakama časova, Datejust 41 promoviše suvereno očitavanje i u uslovima slabijeg osvjetljenja.

Sklopiva Oysterclasp kopča omogućava siguran i udoban osjećaj prilikom nošenja, dodatno unaprijeđen komfornom Easylink vezom sa 5 mm produžetka

Na ruci Datejust 41 afirmiše prepoznatljivu svestranost: u najsvečanijim prilikama i elegantnim kombinacijama, Datejust 41 u žutom Rolesor izdanju obećava besprekorno uklapanje u svaki ambijent. Zahvaljujući konstrukciji Oyster kućišta i Twinlock krunici sa dvostrukim sistemom vodootpornosti, Rolex isporučuje spokojnu upotrebu do skale od 100 metara.

Pokretan najaktuelnijom generacijom Rolex kalibra 3235, Datejust 41 pripada kategoriji vrhunskih Superlative Chronometer modela, koji su na vrhuncu modernog časovničarstva u pogledu tačnosti, pouzdanosti i performansi.

Rolex Datejust 41 – Ref. 126303

Glatka površina bezela daje izražen karakter verziji Datejust 41, čime je postignuta harmonija elegancije sa istaknutim brojčanikom

Biće nam zadovoljstvo da Vam porodicu Datejust modela predstavimo u autorizovanim Petite Geneve Petrović buticima, na lokacijama u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.


Rolex

Časovnici kompanije Rolex se izrađuju od najfinijih materijala i sklapaju uz izuzetnu pažnju poklonjenu detaljima.

Istražite

Pošaljite zahtev

Rolex Datejust 41
Referenca 126303Nastavite da čitate:


Jun 24, 2022

ROLEX I TURNIR VIMBLDON

Od 1978. godine Rolex predstavlja neraskidivi dio turnira Vimbldon, najstarijeg i najprestižnijeg teniskog događaja na svijetu. Vimbldon je u istoriji zabilježen kao hram prvoklasnog tenisa na travi, ali i mjesto na kome sportisti postaju legende.

Jun 15, 2022

ROLEX BUTIK PORTO MONTENEGRO
PRODUŽENO RADNO VRIJEME

Od srijede, 15. juna 2022. godine, Rolex butik u Porto Montenegru biće na raspolaganju ljubiteljima prestižnih mjerača vremena sa produženim radnim vremenom – od 13:00 do 22:00 časova, od ponedjeljka do subote.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil