Rolex Oyster Perpetual 39
Referenca 114300

6 minuta čitanja

Kao simbol Oyster filozofije, Oyster Perpetual pruža jasan i tačan prikaz vremena koji kompletira sklad vanvremenske privlačnosti i izvanrednih potencijala upotrebe.

Poput drugih modela legendarne kolekcije, Oyster Perpetual 39 dostupan je u nizu raznobojnih verzija brojčanika. Ovom prilikom predstavljamo „Red Grape“ tonove sa efektom sunčevih zraka, crvenim detaljima i pravougaonim oznakama časovnika

Poput drugih modela legendarne kolekcije, Oyster Perpetual 39 dostupan je u nizu raznobojnih verzija brojčanika. Ovom prilikom predstavljamo „Red Grape“ tonove sa efektom sunčevih zraka, crvenim detaljima i pravougaonim oznakama časovnika

Rolex Oyster Perpetual 39 – Ref. 114300

Predstavljen u „Red Grape“ nijansi, brojčanik dekorišu i crveni detalji čime Oyster Perpetual 39 demonstrira vrhunsku svestranost i unikatan karakter

Oyster Perpetual ističe samu suštinu Rolex stila – simetrična rješenja brojčanika, besprekorne proporcije kućišta u raspoloživim dimenzijama, vrhunsku udobnost trodjelne Oyster narukvice i izbalansiranu pojavu koja je zaštitni znak najelegantnijih verzija.

Dostupan u verzijama od 26, 31, 34, 36 i 39 milimetara, Oyster Perpetual 39 samom oznakom u imenu naglašava dimenzije kućišta. Poput svih modela renomirane kolekcije, Oyster Perpetual raspolaže paletom brojčanika, pa ovom prilikom imamo privilegiju da upoznamo „Red Grape“ nijansu sa efektom sunčevih zraka i crvenim detaljima elegantnih markera časova.

Oyster Perpetual 39 dostupan je isključivo na trodjelnoj Oyster narukvici - predstavljajući savršenu alhemiju forme i funkcije, sklad estetike i tehnologije.

Premijerno prezentovana krajem 1930-ih, nesvakidašnje robustna ali i nenadmašno udobna narukvica od metala svrstava se među najprepoznatljivije elemente Oyster časovnika.

Na Oyster Perpetual časovnicima svi elementi Oyster narukvice promovišu brušene površine i harmoničnu vezu sa Oysterclasp kopčom.

Rolex Oyster Perpetual 39 – Ref. 114300

Rolex Oyster Perpetual 39, referenca 114300 - € 5'400

Oyster Perpetual u dimenziji kućišta od 39 mm, kompaktnom izdanju, predstavlja idealan izbor kako za dame, tako i za muškarce od stila. Jedinstveni efekat je postignut zahvaljujući autentičnom dizajnu kompanije Rolex, koji je istovremeno neprolazan i nenadmašno svestran.

Rolex Oyster Perpetual 39 – Ref. 114300

Oyster Perpetual u dimenziji kućišta od 39 mm, kompaktnom izdanju, predstavlja idealan izbor kako za dame, tako i za muškarce od stila

Zahvaljujući mehanizmu manufakture Rolex, kalibru 3132, kao i testovima koji su potvrdili skalu vodootpornosti od 100 metara, Oyster Perpetual spaja neuporedivu univerzalnost sa izvanrednom preciznošću i pouzdanošću, vrijednostima po kojima su Rolex časovnici poznati širom svijeta.


Rolex

Časovnici kompanije Rolex se izrađuju od najfinijih materijala i sklapaju uz izuzetnu pažnju poklonjenu detaljima.

Istražite

Pošaljite zahtev

Rolex Oyster Perpetual 39
Referenca 114300Nastavite da čitate:


Jul 19, 2022

ROLEX & THE OPEN:
NAJSTARIJI „MAJOR“ GOLF TURNIR

Otvoreno prvenstvo poznato pod nazivom The Open, koje se tradicionalno održava u Velikoj Britaniji tokom treće nedjelje jula, je četvrti i posljednji „Major“ golf turnir muške lige u sezoni.

Jul 13, 2022

PUTOVANJE U ROLEX UNIVERZUM

Hans Vilsdorf, osnivač brenda Rolex, čvrsto je verovao da svaki pojedinac poseduje potencijal inovativnosti i izvrsnosti. I nakon više od stotinu godina od stvaranja Rolex kompanije ove vrednosti i dalje žive.

Jun 24, 2022

ROLEX I TURNIR VIMBLDON

Od 1978. godine Rolex predstavlja neraskidivi dio turnira Vimbldon, najstarijeg i najprestižnijeg teniskog događaja na svijetu. Vimbldon je u istoriji zabilježen kao hram prvoklasnog tenisa na travi, ali i mjesto na kome sportisti postaju legende.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil