Rolex Datejust 31
Referenca 278383RBR

6 minuta čitanja

Rolex Oyster Perpetual Datejust 31 pripada klasičnim časovnicima ženstvene ljepote, gracioznog stila i elegancije koju može da izrazi isključivo vanvremenski dizajn. Danas imamo zadovoljstvo da upoznamo Datejust 31 u verziji Yellow Rolesor, sa dijamantskim bezelom i srebrnim brojčanikom koji je dekorisan prestižnim dijamantima.

Rolex Datejust 31 – Ref. 278383RBR

Kombinacija Oystersteel čelika i žutog 18k žutog zlata - takođe dostupnog i u 18k Everose izdanju - prirodan je izbor za Datejust liniju, jer nepogrešivo ističe vječni dizajn časovničarskog klasika

Prikladno naznačena u nazivu, u pitanju je Datejust verzija u dimenziji od 31 mm, što je svrstava na drugu poziciju po veličini u okviru kolekcije, uz kompaktniji model Lady-Datejust od 28 mm i nešto upadljivije Date 34 izdanje.

Zahvaljujući dijagonali od 31mm, predstavljena referenca nudi diskretno veću prisutnost od modela Lady-Datejust, bez naglašeno sportskog i savremenijeg izgleda većeg Date 34 modela.

Zahvaljujući pomenutim karakteristikama, za mnogobrojne ljubitelje finog časovničarstva Rolex Datejust 31 predstavlja savršeni izbor i najodmjereniju pojavu na damskom zglobu.

Rolex Datejust 31 – Ref. 278383RBR

Rolex Datejust 31, referenca 278383RBR - € 17'700

Širom svijeta časovnike kompanije Rolex prati reputacija nenadmašnih životnih pratilaca – pa je izbor veličine koja odgovara Vašem ukusu i potrebama veoma važan, srećom i jednostavan zadatak. Biće nam zadovoljstvo da Vas posavjetujemo prilikom odabira najprikladnije opcije, u okviru ovlašćenih Rolex butika u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.

Rolex Datejust 31 – Ref. 278383RBR

Žuti Rolesor

Kombinacija Oystersteel čelika i žutog 18k žutog zlata - takođe dostupna i u Everose zlatu od 18 karata - predstavlja prirodan izbor za Datejust modele, jer je u pitanju estetika koja vjerno prezentuje neprolazni dizajn. Na časovniku koji danas predstavljamo svijet prvoklasnih detalja ilustruje prestižni bezel koji je ukrašen brilijantima.

Rolex Datejust 31 – Ref. 278383RBR

Datejust 31 pripada kategoriji specifičnih časovnika, kako iznutra tako i spolja: najnovija generacija kalibra 2236 manufakture Rolex opremljena je Syloxi silicijumskom oprugom sa patentiranom geometrijom, potvrdom evolucije savremenog časovničarstva

Dopunjen dijamantskim rimskim brojem "VI" na poziciji za šest časova, postavljenim na srebrnom brojčaniku sa efektom sunčevih zraka, Datejust 31 prezentuje još jedan fascinirajući detalj.

Uz oznaku Swiss Made ispod polja za šest časova nalazi se legendarna Rolex kruna, koja označava prisutnost najnovije generacije kalibra 2236, proizvoda Rolex manufakture.

Opremljen Syloxi silicijumskom oprugom sa patentiranom geometrijom, osiguranom performantnim Paraflex sistemom amortizacije, Datejust 31 postaje izvanredan časovnik - kako spolja tako i iznutra.


Rolex

Časovnici kompanije Rolex se izrađuju od najfinijih materijala i sklapaju uz izuzetnu pažnju poklonjenu detaljima.

Istražite

Pošaljite zahtev

Rolex Datejust 31
Referenca 278383RBRNastavite da čitate:


May 19, 2022

ROLEX BUTIK PORTO MONTENEGRO
PRAZNIČNI PREDAH 

Ljubazno Vas obavještavamo da će naš Rolex salon u Porto Montenegru biti zatvoren povodom predstojećeg Dana nezavisnosti – u subotu 21. maja, nedjelju 22. maja i ponedjeljak 23. maja.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil