Rolex Datejust 31 – Ref. 278341RBR

7 minuta čitanja

Naglašavajući stilske atribute ženstvene lijepote, Datejust 31 u Everose Rolesor izdanju dijamantskim detaljima afirmiše nesvakidašnji izgled i osjećaj prilikom nošenja. Kao drugi najmanji model u liniji Datejust časovnika, nakon Lady-Datejust verzije od 28 mm, Datejust 31 je diskretno, ali primjetno veći.

Rolex Datejust 31 – Ref. 278341RBR

Ružičasti brojčanik sa suptilnom, brušenom površinom predstavlja savršenu podlogu za spektakularne ukrase modela Datejust 31

Riječ je o veličini koja se mnogima izdvojila kao savršena, jer zadržava optimalne proporcije kompaktnijeg Datejust-a, prateći dimenzijama smjcernice savremenog časovničarstva.

Rolex Datejust 31 – Ref. 278341RBR

Everose - vlastitu leguru manufakture Rolex od ružičastog zlata odlikuje posebno izdržljiva postojanost boje, ali i širok spektar prelijepih tonova koji dolaze do izražaja u zavisnosti od uslova osvjetljenja i boje u okolini. Kao rezultat imamo spektakularni šarm modela Datejust 31

Budući da je u pitanju Everose Rolesor model, predstavljena Datejust 31 verzija skladno kombinuje 18k Everose zlato – Rolex leguru ružičastog zlata sa posebno izdržljivom bojom i Oystersteel, specijalnu vrstu nerđajućeg čelika sa zadivljujućim sjajem i visokim svojstvima otpornosti na koroziju.

Brojčanik je uokviren bezelom u čvrstom osamnaestokaratnom Everose zlatu, na koji je postavljen niz od 24 dijamanta. Svaki kamen je odabran, provjeren i postavljen ručno, unutar Rolex manufakture što bezel čini primjerom prvoklasne Rolex izrade. Stil bezela nadograđen je brojčanikom čija je boja savršeno uklopljena sa cjelinom - tamnija, topla nijansa šampanjca se savršeno uklapa u spoljašni kolorit zlata. Brojčanik prikazuje 10 dijamanata u odgovarajućim okvirima, besprekorno nanijetih rukom. Položaj za 12 časova rezervisan je za Rolex krunu koja je izrađena u 18k Everose zlatu, dok je na poziciji 3 časa predstavljen legendarni prozor datuma sa cyclops uvećanjem.

Narukvica je oblikovana u prepoznatljivom Jubilee stilu sa pet veza i koristi Oystersteel čelik za spoljašnje fragmente, dok su unutrašnji elementi izrađeni u čvrstom 18k Everose zlatu, poput krunice. Jubilee narukvica je poznata po izvrsnoj udobnosti prilikom nošenja: glatkoj unutrašnjosti karika, maloj veličini i velikoj fleksibilnosti redova, te sigurnosnom kopčom koja upravo Jubilee čini po mnogima najudobnijom metalnom narukvicom.

Rolex Datejust 31 – Ref. 278341RBR

Svaki dijamant temeljno se provjerava i stiče autentifikaciju, nakon čega se pojedinačno ručno postavlja od strane kvalifikovanog majstora u Rolex manufakturi. Niz od ukupno 24 dijamanta krasi bezel 18k Everose zlata na modelu Datejust 31

Manufakturni Rolex kalibar 2236 koji se nalazi unutar Datejust 31 modela pripada najnovijoj generaciji Rolex mehanizama, generaciji koja nudi najaktuelniju arhitekturu i što je još jedinstvenije silicijumsku Syloxi oprugu - apsolutnu rijetkost među Rolex časovnicima. Kao vrhunski Superlative Chronometer Datejust 31 osigurava izvanredne performanse u pogledu mjerenja vremena, trajnosti i dugačke, 55-časovne rezerve snage koju omogućava Perpetual sistem samonavijanja.

Rolex Datejust 31 – Ref. 278341RBR

Savršena veličina za mnoge: Datejust 31 je suptilno, ali primjetno veći od modela Lady-Datejust 28. Zahvaljujući tome, on predstavlja idealnu ravnotežu ženstvenosti i istaknute pojave

Bilo bi nam zadovoljstvo da Vam kolekciju Rolex Datejust 31 predstavimo u našim autorizovanim Rolex Petite Geneve Petrović buticima u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.


Rolex

Časovnici kompanije Rolex se izrađuju od najfinijih materijala i sklapaju uz izuzetnu pažnju poklonjenu detaljima.

Istražite

Pošaljite zahtev

Rolex Datejust 31 – Ref. 278341RBRNastavite da čitate:


Sep 21, 2020

Rolex Datejust 31 – Ref. 278383RBR

Rolex Oyster Perpetual Datejust 31 pripada klasičnim časovnicima ženstvene ljepote, gracioznog stila i elegancije koju može da izrazi isključivo vanvremenski dizajn.

Sep 10, 2020

Rolex Yacht-Master II - Ref. m116680

Kao časovnici otvorenih mora, modeli kolekcije Yacht-Master prezentuju neraskidivu vezu koja od 1950-ih spaja Rolex i svijet jedrenja.

@petitegenevepetrovic

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil