ROLEX BUTIK PORTO MONTENEGRO
PONOVO NA VAŠOJ USLUZI

1 minuta čitanja

Rolex salon u Porto Montenegru ponovo otvara vrata ljubiteljima prestižnih mjerača vremena od utorka, 15. marta 2022. godine.

PETITE GENÈVE PETROVIĆ će vjerno biti na vašem raspolaganju od ponedjeljka do subote sa radnim vremenom od 13:00 do 19:00 časova.

Pozivamo vas da posjetite mjesto koje odiše specifičnim šarmom časovnika sa znakom krune i ponovo uplovite u Rolex svijet izuzetnosti, elegancije i prestiža na poznatoj adresi.

Nastavite da čitate:


Jul 19, 2022

ROLEX & THE OPEN:
NAJSTARIJI „MAJOR“ GOLF TURNIR

Otvoreno prvenstvo poznato pod nazivom The Open, koje se tradicionalno održava u Velikoj Britaniji tokom treće nedjelje jula, je četvrti i posljednji „Major“ golf turnir muške lige u sezoni.

Jul 13, 2022

PUTOVANJE U ROLEX UNIVERZUM

Hans Vilsdorf, osnivač brenda Rolex, čvrsto je verovao da svaki pojedinac poseduje potencijal inovativnosti i izvrsnosti. I nakon više od stotinu godina od stvaranja Rolex kompanije ove vrednosti i dalje žive.

Jun 24, 2022

ROLEX I TURNIR VIMBLDON

Od 1978. godine Rolex predstavlja neraskidivi dio turnira Vimbldon, najstarijeg i najprestižnijeg teniskog događaja na svijetu. Vimbldon je u istoriji zabilježen kao hram prvoklasnog tenisa na travi, ali i mjesto na kome sportisti postaju legende.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil