Rolex butik Porto Montenegro
ponovo na vašoj usluzi

1 minuta čitanja

Rolex salon u Porto Montenegru ponovo otvara vrata ljubiteljima prestižnih mjerača vremena od utorka, 15. marta 2022. godine.

PETITE GENÈVE PETROVIĆ će vjerno biti na vašem raspolaganju od ponedjeljka do subote sa radnim vremenom od 13:00 do 19:00 časova.

Pozivamo vas da posjetite mjesto koje odiše specifičnim šarmom časovnika sa znakom krune i ponovo uplovite u Rolex svijet izuzetnosti, elegancije i prestiža na poznatoj adresi.

Nastavite da čitate:


Dec 22, 2022

Nebo je granica

Oyster Perpetual Air-King slavi aeronautičko nasljeđe izvorne Oyster kolekcije. Model predstavlja omaž svim avanturistima koji ne poznaju granice i koji su se usudili da svojim revolucionarnim dostignućima postave osnovu za nove ideale.

Dec 21, 2022

Mjerač vremena kosmopolitskog duha

Oyster Perpetual GMT-Master II dizajniran je da istovremeno prikazuje vrijeme u dvije različite vremenske zone. Njegova pouzdanost i funkcionalnost čine ga idealnim časovnikom za vaša putovanja širom svijeta.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil


Suština Oyster modela

Časovnici iz Oyster Perpetual porodice simbol su univerzalnog i klasičnog stila, pružajući osnovne Day To Day funkcije – sate, minute i sekunde.

Pročitajte više