Rolex GMT-Master II – Ref. 126715CHNR

8 minuta čitanja

Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II u osamnaestokaratnom Everose zlatu časovnik je čiju je ljepotu nemoguće uporediti. Apsolutno jedinstven, to je časovnik koji je potrebno neposredno upoznati kako bi se na pravi način doživjela unikatna blistavost ekskluzivnog materijala.

Ovo je časovnik koji je stvoren za nošenje i uživanje: zahvaljujući Oyster kućištu od 40 milimetara i prvoklasnom komforu Oyster narukvice, GMT-Master II čak i u zlatnoj verziji dizajniran je svakodnevnu upotrebu i hedonizam bez ograničenja. Riječ je o časovniku koji će u predstojećim godinama i decenijama potvrditi svoju vrijednost i predstavljati kolekcionarski ponos

Sa željom da dugoročno obezbijedi ljepotu modela od ružičastog zlata, Rolex je osmislio i patentirao ekskluzivnu Everose leguru od osamnaestokaratkog ružičastog zlata. Izrađena u okviru vlastite Rolex livnice zlata, predstavljena 2005. godine, prestižna Everose legura je postala jedina verzija ružičastog zlata na koju se Rolex oslanja prilikom izrade spoljašnosti svojih dragocjenih časovnika.

Nije tajna da svaki Rolex koji je u potpunosti izrađen od zlata krasi nenadmašna harizma, stil koji drugi časovnici jednostavno ne mogu prikazati; ono što čini GMT-Master II u kompletnom osamnaestokaratnom Everose zlatu tako posebnim jeste način na koji kombinuje impresivnu pojavu sa kombinacijom boja koja ga čini jednim od najsvestranijih modela u prestižnoj liniji zlatnih časovnika sa znakom krune.

Vanserijska obrada osamnaestokaratnog Everose kućišta, narukvica i detalji prstena čine harmoničnu vizuelnu cjelinu sa, na dodir nježnim Cerachrom insertom, koji je nemoguće oštetiti grebanjem

Već nakon prvog kontakta, pogotovo u različitim svjetlosnim uslovima Rolex u Everose zlatu prikazuje niz skladnih tonova: od crvenih nijansi do žute boje izgled zavisi od uslova i dostupnog svjetla. Ništa manje značajno, pomenute nijanse savršeno odgovaraju širokom rasponu tonova kože, pa Everose zlato odgovara najširem krugu ljubitelja sportske elegancije.

Na zglobu ruke, GMT-Master II u potpunosti izrađen od Everose zlata ostavlja fantastičan utisak. Sve najvoljenije elemente kolekcije GMT-Master II Rolex je ponudio u prestižnom izdanju i neponovljivoj kombinaciji boja

Upravo ta univerzalnost boja i prilagođavanje tonovima kože omogućava da GMT-Master II u Everose zlatu prikaže jedinstvenu ravnotežu između sjaja zlatnog časovnika i svakodnevne nosivosti i svestranosti koju, na primjer, pružaju Oystersteel ili Rolesor u dvobojnoj verziji.

Dok je Oystersteel poznat i voljen na svim meridijanima zbog svoje izrazite upotrebne vrijednosti i konstrukcije visokih performansi, zlatne verzije, poput spoljašnosti GMT-Master II modela kojeg predstavljamo danas, ističu se apsolutnom elegacijom nesvakidašnjeg materijala.

Sjajna spoljašnost od zlata podrazumijeva podjednako impresivne elemente, pa je svaki detalj Everose GMT-Master II verzije dobio podjednako impresivan vizuelni tretman. Kombinujući braon i crnu boju Cerachrom bezela, Rolex je stvorio harmoničnu cjelinu sa ružičastim tonovima i tamnim brojčanikom.

Iako je premijeru doživio na renomiranom Baselworld sajmu časovničarstva 2018. godine, brojčanik zlatnog Everose GMT-Master II modela promoviše nostalgičan šarm, naglašen zlatnim tekstom i Rootbeer Cerachrom bezelom, koji vješto kombinuje braon i crnu boju

Kao tradicionalno cijenjen detalj izdvaja se i činjenica da svaki zlatni časovnik ima tamnije, zasjenčene djelove – rijetkost je da je svaki dio spoljašnosti bude apsolutno ujednačen, što svakom modelu pruža jedinstveni šarm.

Preklapajuća Oysterlock sigurnosna kopča, oblikovana u osamnaestokaratnom Everose zlatu zaokružila je sjajnu pojavu nove GMT-Master II verzije

Na zglobu ruke, vitko kućište dimenzije 40 milimetara harmonično je spojeno sa trodjelnom Oyster narukvicom, koja omogućava besprekoran komfor po kojem je Rolex Professional linija časovnika i poznata.

Preklapajuća Oysterlock kopča od osamnaestokaratnog Everose zlata promoviše zapanjujući nivo izrade. Osim impresivne pojave, ona je opremljena i inovativnim Easylink sistemom produžetka koji garantuje najpreciznije prilagođavanje u rasponu od 5 milimetara.

Promocijom čuvene Rootbeer estetike, koja se bazira na Cerachrom bezelu crne i braon boje, savremena Everose GMT-Master II verzija nastavlja niz legendarnih modela, koje krasi originalan stil i smjela kombinacija boja

Rolex trenutno ne nudi alternativnu verziju modela GMT-Master II u kompletnom Everose zlatu, pa je pažnja kolekcionara usmjerena na sve traženiju verziju koju predstavljamo na ekskluzivnim fotografijama: s takozvanim "rootbeer" crnim i braon Cerachrom bezelom i crnim brojčanikom koji je dekorisan zlatnim "GMT-Master II" tekstom, ali i elementima od osamnaestokaratnog zlata, ovo su detalji koji čine prestižni model apsolutno jedinstvenim u klasi sportske elegancije.

Sa neskrivenim zadovoljstvom ćemo predstaviti Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II u svim verzijama, na poznatim lokacijama Petite Geneve Petrović butika u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.


GMT-Master II

Ref: m126715chnr-0001

Maloprodajna vrijednost: 36'400 EUR
Rolex butik Porto Montenegro


Pošaljite zahtev

GMT-Master IINastavite da čitate:


Aug 3, 2020

Rolex & Formula 1® 70th Anniversary Grand Prix

Kao važan dio prestižnih manifestacija, kompanija Rolex tradicionalno pruža snažnu podršku vozačima profesionalnih trka ali i nizu organizacija, uključujući i prvoklasni automobilski sport.

Jul 27, 2020

Rolex Datejust 41 - Ref. 126331

Danas sa zadovoljstvom predstavljamo rijedak i podjednako atraktivan časovnik - Rolex Oyster Perpetual Datejust 41, reference 126331-0015.

Jul 20, 2020

Rolex Cosmograph Daytona – Ref. 116515LN

Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona i danas simbolizuje performanse, prefinjenost, inovativnost i svijet motosporta koji je inspirisao njegovu pojavu prije više od pola vijeka.

@petitegenevepetrovic

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil