Rolex Sky-Dweller sa plavim brojčanikom – Ref. 326934

9 minuta čitanja

Rolex Oyster Perpetual Sky-Dweller dizajniran je i napravljen kao najperformantniji i najintuitivniji časovnik namijenjen svjetskim putnicima u poslovnoj klasi. Nedavno predstavljena verzija kombinuje prestižni Oystersteel čelik sa 18k bijelim zlatom na kućištu i narukvici, dodajući kraljevsko plavi brojčanik i velike indekse koji naglašavaju jedinstvenost šarma.

Rolex Oyster Perpetual Sky-Dweller osmišljen je i dizajniran kao najperformantniji i najintuitivniji časovnik za svetske putnike u poslovnoj klasi. Čitljiv, jednostavan za upotrebu i vrlo funkcionalan u pogledu ergonomije brojčanika, Sky-Dweller potvrđuje klasu i prvoklasnim Rolex kalibrom

Na zglobu ruke, Sky-Dweller impresionira efektnim riješenjem reljefnog bezela i organskom estetikom siluete. U najaktuelnijem izdanju, Sky-Dweller se oslanja na središnji disk identične nijanse, koji afirmiše 24-časovni prikaz alternativne vremenske zone – stvarajući dizajnersku cjelinu koja unapređuje cjelokupnu pojavu i daje dozu stilske autentičnosti.

Dopunjen datumom na položaju za 3 časa, prozor sa uvećanjem predstavlja karakterističan dodir Rolex nasleđa: naime, od 50-ih godina, tandem Rolex Datejust i Day-Date modela, poput većine časovnika sa znakom krune krasilo je legendarno rješenje, osmišljeno za unapređenje očitavanja datuma u mjesecu.

Dragocene komponente i besprekoran kvalitet izrade zaokružiće prvoklasnu upotrebljivost modela Sky-Dweller u White Rolesor ruhu

Svakodnevna upotrebljivost modela Sky-Dweller u znaku je jedinstvenog Rolex Ring Command sistema bezela, koji služi kao selektor funkcija putem okretanja.

Kao deo karakterističnog bezela koji je besprekorno izrađen od 18k bijelog zlata, on omogućava upotrebu u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, nakon pomj eranja iz neutralnog položaja kroz tri etape podešavanja.

Jednom kada je krunica u optimalnom položaju, svaki zaokret bezela omogućava krunici precizno podešavanje različitih funkcija na brojčaniku.

Svaka se indikacija može podesiti i u trećem, posljednjem položaju, dok dvije prethodne pozicije bezela odgovaraju vremenskoj funkciji za opciju preskakanja časova i podešavanja datuma.

Ono što bi posebno trebalo naglasiti jesu izvanredne mogućnosti i povratne informacije koje taktilni bezel pruža: svaki klik, bez obzira na to da li se krunica koristi ili pomjera iz zadovoljstva, prati najuverljiviji osjećaj ali i prijatan zvuk, koji služi kao svojevrsno svjedočanstvo vrhunskih inženjerskih dometa i časovničarske klase.

Ovom prilikom podsjetićemo i na izvrsnost kompanije Rolex koja tradicionalno spaja neuporedivu taktilnost, razigranost i jednostavnost upotrebe, poput Rolex bezela koji krasi legendarne modele Sky-Dweller i Yacht-Master II.

U skladu sa narukvicom i kućištem od Oystersteel čelika, Sky-Dweller u White Rolesor izdanju krasi osamnaestokaratni bezel od bijelog zlata. Harmonična kombinacija materijala pruža izvanrednu vrijednost u svetu Rolex časovnika koji uključuju dragocjene materijale.

Nedavno predstavljena i ažurirana verzija Oyster Perpetual Sky-Dweller brojčanika sadrži 24-časovni disk usklađene boje, kao alternativni pokazatelj vremenske zone. Estetski skladan, beli i svilenkasto plavi disk savršeno kompletira nijansu glavnog brojčanika

Model Sky-Dweller pokreće Rolex kalibar 9001, koji se svrstava u najsloženije mehanizme koje je kompanija Rolex ikada izradila. U potpunosti kreiran u okviru ateljea Rolex u Švajcarskoj, koristeći najsavremeniju opremu i tehnologije, kalibar 9001 simboliše najviše domete časovničarstva u 21. vijeku.

Putem detaljno osmišljenog rasporeda funkcija, skladnih tekstura, boja i površina najnoviji Sky-Dweller nudi beskompromisnu čitljivost na svim elementima i nenadmašnu funkcionalnost brojčanika

Složenost modela Sky-Dweller je uparena sa intuitivnim načinom upotrebe i rasporedom brojčanika - jer najdominantniji časovnici, bez izuzetka, istovremeno moraju biti najjednostavniji za upotrebu i očitavanje. Kazaljke i indeksi od osamnaestokaratnog bijelog zlata pružaju dozu luksuza plavom brojčaniku, dok Chromalight sjaj indeksa i kazaljki osigurava vrhunsku vidljivost čak i u mraku.

Putovanje svijetom sa modelom Sky-Dweller na ruci obeljmeežiće neuporediva elegancija, prepoznatljiv stil i funkcionalnost koja garantuje apsolutno jedinstveno iskustvo.


Pošaljite zahtev

Sky-DwellerNastavite da čitate:


Mar 23, 2020

Rolex Datejust 31 – Ref. 278341RBR

Naglašavajući stilske atribute ženstvene ljepote, Datejust 31 u Everose Rolesor izdanju dijamantskim detaljima afirmiše nesvakidašnji izgled i osjećaj prilikom nošenja.

Mar 16, 2020

Rolex Cosmograph Daytona – Ref. 116503

Zahvaljujući efektnoj Rolesor kombinaciji 18k žutog zlata i Oystersteel čelika, Rolex omogućava da upoznate elegantniju prirodu modela Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona.

@petitegenevepetrovic

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil
Rolex Lady-Datejust 28 - Ref. 279384RBR

Kompanija Rolex izuzetno rijetko kombinuje dominantno čeličnu spoljašnost sa upotrebom raskošnih dijamanata: upravo zbog te karakteristike Lady-Datejust 28 svrstava se u ekskluzivnu grupu vrlo posebnih časovnika.

Pročitajte više