Rolex GMT-Master II
Referenca 126710BLNR

9 minuta čitanja

Predstavljen u atraktivnom Oystersteel izdanju, Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II u crno-plavoj kombinaciji boja doživio je značaj tretman modernizacije, premijerno viđene na Baselworld 2019 manifestaciji. Sveobuhvatne izmjene podrazumijevaju promociju Rolex kalibra koji ga pokreće, kao i predstavljanje novog stila narukvice pa je GMT-Master II "Batman" - kako ga s ljubavlju nazivaju entuzijasti zbog prepoznatljive crno-plave estetike - temeljno obnovljen za 2019. godinu.

Rolex GMT-Master II – Ref. 126710BLNR

Premijerno predstavljena 1945. godine na prvom Rolex Datejust modelu, Jubilee narukvica nudi izuzetnu udobnost i u najnovijoj GMT-Master II verziji, zahvaljujući dizajnu sa pet ergonomski oblikovanih delova koji ležerno obuhvataju zglob ruke

GMT-Master II se svrstava među brojne legende časovničarstva i najslavnije modele ateljea Rolex. Prvobitno lansiran 1955. godine, a kompletno osavremenjen 1982. godine, Rolex Oyster Perpetual GMT-Master više od šest decenija privlači pažnju kolekcionara i predstavlja simbol svestranosti i časovnika koji je siguran izbor svjetskih putnika.

Neuporedivi status GMT-Master modeli zaslužili su izvanrednom kombinacijom upotrebljivosti, originalnog stila, svestranosti, udobnosti i pouzdanosti

Rolex GMT-Master II – Ref. 126710BLNR

Legendarni dvobojni bezel modela GMT-Master II koji sjaji u crno-plavim tonovima na takozvanom modelu “BLNR” sada se harmonično uklapa s Jubilee petodelnom narukvicom i najnovijom generacijom Rolex mehanizma

Trenutna linija GMT-Master II modela čuva jedinstveno nasljeđe, što uključuje i referencu 126710BLNR koju danas detaljnije predstavljamo. Riječ je o časovniku koji je otporan na uticaje vode do dubine od 100 metara (330 stopa), zahvaljujući besprekorno dizajniranom Rolex Oyster kućištu i vodootpornoj Triplock krunici.

Njegova funkcionalnost prilagođena putnicima proizilazi prije svega iz sposobnosti da istovremeno prikaže dvije vremenske zone - kombinujući tradicionalne indikatore časova, minuta i sekundi, uz dodatak četvrte 24-satne kazaljke koja se samostalno podešava. Ova 24-satna kazaljka pokazuje na 24-satni Cerachrom bezel, koji omogućava lako čitanje vremena u alternativnoj vremenskoj zoni, uz istovremeno praćenje vremena kod kuće tokom putovanja.

Jubilee narukvica i njena autentična obilježja - poput prepoznatljivog dizajna sa pet elemenata i izuzetne udobnosti nošenja – će nesumnjivo biti poznati svima koji su već bili u prilici da posjeduju Rolex opremljen jubilarnom narukvicom. Danas izrađena isključivo u Oystersteel čeliku, Jubilee narukvica prvobitno je predstavljena 1945. godine s prvim izdanjem Datejust modela, pa je vremenom kao i sam Datejust postala neprevaziđena ikona časovničarskog stila.

Rolex GMT-Master II – Ref. 126710BLNR

Vanvremenska elegancija Jubilee narukvice savršeno je uklopljena sa sportskim stilom i svestranim dizajnom modela GMT-Master II. Nema sumnje da je u pitanju idealan časovnik za svetske putnike

Uprkos činjenici da veličinu kućišta od 40 mm dijeli sa renomiranim sportskim Rolex modelima, poput verzije Submariner, GMT-Master II je uvijek predstavljao ležerniju alternativu, namijenjenu za osvajanje neba na rukama pilota i džet-set putnika, a ne izazovima podvodnih avantura. Upravo zbog toga, njegovo novo izdanje sa Jubilee narukvicom dodatno naglašava ležeran stil i savršeno prilagođavanje svakoj situaciji i raznovrsnim odjevnim kombinacijama.

Zahvaljujući izvrsnosti izrade i najsavremenijim rješenjima, Rolex kalibar 3285 koji pokreće model Oyster Perpetual GMT-Master II nalazi se na samom vrhu savremenog časovničarstva. Uz prvoklasnu ocjenu preciznosti u rasponu od -2 / + 2 sekunde na dnevnom nivou i produžetak autonomije na približno 70 časova, redizajnirani elementi i energetski efikasan Chronergy detalj promovišu najznačajnija tehnološka dostignuća.

Rolex GMT-Master II – Ref. 126710BLNR

U novom izdanju za sezonu 2019, GMT-Master II vešto kombinuje crno-plavi bezel sa Jubilee narukvicom kako bi naglasio ležerniju stranu kolekcije i odstupio od tradicionalne sportske estetike

Potpuno sposoban i dizajniran da izdrži sve izazove savremene upotrebe, ovaj robusni kalibar harmonično kombinuje pouzdanost sa izvanrednim performansama i upotrebljivošću.

Rolex GMT-Master II – Ref. 126710BLNR

Dizajniran za praćenje više vremenskih zona istovremeno, GMT-Master II idealan je izbor za iskusne svetske putnike. Vodootporan na dubinama od 100 metara i izvanredno precizan i pouzdan zahvaljujući podršci najnovije generacije Rolex mehanizma, ovo je časovnik koji je zaista spreman za izazove putovanja na svim meridijanima

Bilo bi nam zadovoljstvo da Vam predstavimo Rolex GMT-Master kolekciju u zvaničnim Petite Geneve Petrović buticima u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegru.


Rolex

GMT-Master II

Ref: 126710BLNR


Pošaljite zahtev

GMT-Master IINastavite da čitate:


Nov 30, 2022

Stvoren za trku

Legendarni model Oyster Perpetual Cosmograph Daytona je zahvaljujući svom nazivu, kao i svojim performansama neraskidivo povezan sa svijetom moto-sporta.

Nov 28, 2022

Suština Oyster modela

Časovnici iz Oyster Perpetual porodice simbol su univerzalnog i klasičnog stila, pružajući osnovne Day To Day funkcije – sate, minute i sekunde.

Nov 4, 2022

Ostvarenje ideala

Kada kazaljke otkucaju ponoć, Oyster Perpetual Day-Date spaja prošlost i budućnost, postignuto i ono što tek slijedi.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil


Šta ste propustili: