Rolex Sky-Dweller
Referenca 326935

13 minuta čitanja

Rolex Oyster Perpetual Sky-Dweller, namijenjen savremenim kosmopolitama, elegantno kombinuje praktičnost i jedinstvenu stručnost u izradi časovnika. Dizajniran da istovremeno prati i adekvatno prikazuje dvije vremenske zone, zadivljujuće složeni Sky-Dweller takođe promoviše godišnji Saros kalendar sa Ring Command sistemom.

Dvije vremenske zone prikazuju se istovremeno na krajnje elegantnom Sky-Dweller brojčaniku. Legendarni Cyclops prikaz datuma nalazi se na poziciji za 3 časa, dok sklad dominantnih satnih oznaka i prepoznatljivog oblika kazaljki pruža beskompromisnu čitljivost

Veličanstveno prikrivajući svoju kompleksnost, Sky-Dweller zadržava odlučan fokus na čitljivosti - atributu od osnovne važnosti. Jasan raspored elemenata brojčanika, sa izuzetno preglednim indeksima i kazaljkama, obezbjeđuje optimalno i precizno očitavanje lokalnog vremena. Zahvaljujući dugotrajnom Chromalight sjaju plave boje, očitavanje vremena je jasno vidljivo kako danju tako u uslovima slabijeg osvjetljenja. Lokalno vrijeme prikazano je centralnim kazaljkama Sky-Dweller časovnika. Tokom putovanja, ovaj tradicionalni prikaz omogućava precizno očitavanje lokalnog vremena, olakšavajući praćenje sastanaka i reda letjenja na trenutnoj lokaciji. Nasuprot tome, prsten koji je postavljen izvan središta prikazuje trenutno vrijeme kod kuće.

Riječ je o korisnoj funkciji koju omogućava 24-časovni prsten, ilustrujući prijepodnevno ili poslijepodnevno vrijeme, u slučajevima kada ste od porodice ili sjedišta poslovanja udaljeni nekoliko vremenskih zona.

- Rolex Butik Beograd - Rolex satovi

Rolex

Sky-Dweller

m326935-0007 47'000 EUR

Nenadmašno napredan, do najsitnijeg detalja: Sky-Dweller pokreće jedan od tehnički najsloženijih mehanizama ikada osmišljenih u okviru kompanije Rolex

U danima bez putovanja, prikaz se može prilagoditi, koristeći glavne kazaljke za određivanje vremena kod kuće, istovremeno oslanjajući se na 24-časovni disk za lako praćenje vremenske zone poslovnih partnera ili porodice u inostranstvu.

Prikaz datuma i mjeseca na modelu Sky-Dweller podržava impresivan Saros godišnji kalendar. Datum je naznačen u prepoznatljivom Cyclops polju i nalazi se na položaju za 3 časa na brojčaniku. Prikaz datuma je izuzetne tehničke preciznosti, budući da se datum mijenja tačno u ponoć, bez mogućnosti pogrešnog očitavanja datuma tokom sati oko ponoći.

Rafinirane teksture i prilagodljivi oblici koji karakterišu Sky-Dweller u savršenoj su harmoniji, stvarajući neprolaznu eleganciju

- Rolex Butik Beograd - Rolex satovi

Rolex

Sky-Dweller

m326935-0007 47'000 EUR

Drugi prikaz Saros godišnjeg kalendara odnosi se na mjesec u godini, koji je naznačen na rubu brojčanika. Na spoljnoj ivici svakog Everose zlatnog indeksa nalazi se pravougaonik, koji koristi crvenu boju za označavanje trenutnog mjeseca u godini, dok broj mjeseca odgovara indeksu sata.

Pravougaonik kod indeksa za 12 časova označava decembar, kod indeksa 1 označava januar, stvarajući logičan niz.

Godišnji Saros kalendar nudi i dodatnu pogodnost: zahvaljujući u potpunosti mehaničkom mehanizmu, sistem pravi razliku između mjeseci koji imaju 30 i 31 dan, što omogućava da prikaz datuma preskače 31. dan u mjesecima koji se završavaju brojem 30 - automatski u ponoć označavajući početak narednog mjeseca. Istovremeno, prikaz datuma na modelu Sky-Dweller zahtijeva svega jedno podešavanje tokom godine, koje je rezervisano za 1. mart.

Sky-Dweller je takođe opremljen Ring Command sistemom, revolucionarnim mehanizmom interakcije između rotirajućeg prstena, navijajuće krunice i mehanizma. Podešavanje časovnika prilikom prebacivanja vremenskih zona izuzetno je jednostavno i intuitivno. Nakon odvrtanja Twinlock krunice, nazubljeni prsten – besprekorno izveden od čvrstog Everose zlata - može se rotirati u smjeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu, kako biste odabrali funkciju časovnika koju želite da podesite. Tada se izabrana funkcija brzo, jednostavno i sigurno podešava putem krunice. Prepoznatljiv klik i glatko okretanje Ring Command prstena predstavljaju neuporedivo taktilno iskustvo u svijetu časovničarstva, marljivo dizajnirano za jedinstveni osjećaj, funkcionalnost i trajnost. Zaštićen Oyster kućištem, vodootpornim do 100 m dubine, Rolex kalibar 9001 prezentuje besprekornu demonstraciju Rolex tehnologije.

Zahvaljujući nizu patenata koji su registrovani tokom razvoja, u pitanju je jedan od najsloženijih mehanizama koje je kompanija Rolex ikada osmislila.

- Rolex Butik Beograd - Rolex satovi

Rolex

Sky-Dweller

m326935-0007 47'000 EUR

Godišnji Saros kalendar Sky-Dweller časovnika razlikuje mjesece sa 30 ili 31 danom, omogućavajući da prikaz datuma preskoči 31. dan ukoliko mjesec ima 30 dana, čime automatski u ponoć prikazuje početak narednog mjeseca. Takođe, prikaz datuma na modelima Sky-Dweller kolekcije zahtijeva svega jedno podešavanje tokom godine, rezervisano za 1. mart

Jedinstvena arhitektura, proizvodni standardi i inovativne funkcije čine ga izuzetno preciznim i pouzdanim. Nudeći produženu rezervu snage od 72 časa, kompletiranu dvosmjernim samonavijajućim Perpetual rotorom, kalibar 9001 dizajniran je za svjetske putnike.

Rolex Sky-Dweller je opremljen Ring Command revolucionarnim sistemom komunikacije između rotirajućeg bezela, krunice i mehanizma. Intuitivni izum omogućava jednostavno podešavanje vremena i datuma prilikom promjene vremenskih zona

Predstavljen u ekskluzivnom osamnaestokaratnom Everose ružičastom zlatu, koju je kreirao i patentirao Rolex, Sky-Dweller svoju jedinstvenu nijansu i poseban sjaj duguje specijalnom sastavu ove legure. Atelje Rolex upravlja vlastitom livnicom i legira svoje zlato koristeći najčistije sirovine. Ova izvanredna posvećenost kvalitetu se ogleda u svakom detalju Everose zlata časovnika Sky-Dweller. Oyster narukvica je takođe izrađena u Everose zlatu i uključuje Oysterclasp kopču i Easylink sistem komfornog produžetka narukvice od 5 mm, koji pruža vrhunsku udobnost nošenja u svim okolnostima.

Izveden u očaravajućoj nijansi Everose zlata, Sky-Dweller ističe izvanredna dostignuća kompanije Rolex u domenu proizvodnje i prerade metala

Poput svih aktuelnih Rolex mjerača vremena, Sky-Dweller modeli sertifikovani su u skladu sa Superlative Chronometer standardima – predstavljajući časovnike koji su sa uspjehom savladali nezavisna COSC ispitivanja u okviru Švajcarskog instituta za ispitivanje hronometra, kao i dvostruko zahtjevnije provjere kompanije Rolex - interna ispitivanja tačnosti i kontrole kvaliteta koja uključuju provjeru rezerve snage, efikasnosti samonavijanja i otpornosti na uticaje vode.

Kolekciju Sky-Dweller časovnika sa zadovoljstvom ćemo predstaviti u okviru Petite Genève Petrović Rolex butika, na lokacijama u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegro.


Rolex

Časovnici kompanije Rolex se izrađuju od najfinijih materijala i sklapaju uz izuzetnu pažnju poklonjenu detaljima.

Istražite

Pošaljite zahtev

Rolex Sky-Dweller
Referenca 326935Nastavite da čitate:


Jun 24, 2022

ROLEX I TURNIR VIMBLDON

Od 1978. godine Rolex predstavlja neraskidivi dio turnira Vimbldon, najstarijeg i najprestižnijeg teniskog događaja na svijetu. Vimbldon je u istoriji zabilježen kao hram prvoklasnog tenisa na travi, ali i mjesto na kome sportisti postaju legende.

Jun 15, 2022

ROLEX BUTIK PORTO MONTENEGRO
PRODUŽENO RADNO VRIJEME

Od srijede, 15. juna 2022. godine, Rolex butik u Porto Montenegru biće na raspolaganju ljubiteljima prestižnih mjerača vremena sa produženim radnim vremenom – od 13:00 do 22:00 časova, od ponedjeljka do subote.

@petitegeneve_portomontenegro

Pratite nas

Istražite svijet luksuznih časovnika i budite u toku dešavanja putem našeg Instagram profila.

Pogledajte profil